Prodáno více než 2,5 milionu Kinect pro Xbox 360

1. 12. 2010 20:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Měsíc po uvedení na trh se prodalo již 2,5 milionu pohybových senzorů Kinect pro Xbox 360

Hitem letošních Vánoc je jednoznačně pohybové ovládání. Společnost Microsoft oznámila prodejní výsledky pohybového senzoru Kinect. Od svého uvedení před necelým měsícem v Severní Americe a 10. listopadu v Evropě se celosvětově prodalo více než 2,5 milionu pohybových senzorů. Společnost tak úspěšně pokračuje v plnění svého plánu, do konce roku prodat pět milionů Kinectů.
Celosvětovou poptávku úspěšně kopíruje i Česká republika, kde je předvánoční poptávka po pohybových senzorech Kinect spolu s konzolemi Xbox 360 rovněž veliká.
„Naši zákazníci se zjevně chtějí o letošních Vánocích především skvěle bavit. Vypovídá o tom neutuchající poptávka po Kinectu pro Xbox 360, který je pro nás jedním z velkých prodejních hitů letošních Vánoc,“ říká Jan Samko, marketingový ředitel Alza.cz a dodává: „V současné chvíli čelíme obrovské poptávce a většinu dodávek si zákazníci kupují již v předobjednávkách. V předvánočním období lze očekávat, že tento trend ještě poroste.“
Více informací naleznete na www.xbox.com/cs-cz/kinect nebo na www.facebook.com/xbox.cz.