Microsoft Office Home Use Program

13. 1. 2010 14:21    Rubrika: Tiskové zprávy

Nabídky Microsoft Office za 500 Kč již využilo více než 20 000 zaměstnanců

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Již přes 70 firem a institucí v České republice nabízí svým zaměstnancům v rámci projektu Microsoft Office Home Use Program nejvyšší sadu Microsoft Office jen za cenu dodávky instalačního média, která se pohybuje v rozmezí 499 až 620 Kč (v závislosti na způsobu doručení). Tuto sadu si mohou zaměstnanci instalovat na své domácí počítače. Již více než 20 000 zaměstnanců tak získalo přístup k aplikacím Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, ale také OneNote, InfoPath a Groove.
Do programu se může zapojit jakákoliv organizace, která má uzavřenu multilicenční smlouvu na Microsoft Office s balíčkem nadstandardních služeb nazývaných Software Assurance. Zaměstnavatelé tak bez dalších investic a časových ztrát mohou zaměstnancům nabídnout zajímavý benefit v podobě nejaktuálnější verze Microsoft Office, a zvýšit tak mimo jiné i jejich kvalifikaci a produktivitu při práci s daty a dokumenty. Veškerou administrativu spojenou s objednáváním a dodávkou instalačních médií zabezpečuje Microsoft.
„Nabídku výhodného pořízení Microsoft Office využilo během prvních 2 měsíců 10 % našich zaměstnanců, polovina z nich během prvních dvou týdnů od spuštění programu. Software často využívají rodinní příslušníci, velmi často děti, takže program přispívá k šíření počítačové gramotnosti populace. Vedle toho program také rozšiřuje základnu legálních držitelů software v České republice, a to je jen dobře,“ hodnotí přínosy programu Home Use Martin Švábenický, který je zodpovědný za zaměstnanecké benefity ve společnosti Telefónica O2 ČR.
Microsoft Office pro zaměstnance využívají instituce veřejné správy, banky, telekomunikační i výrobní společnosti. Program nejlépe funguje ve společnostech Škoda Auto, ČEZ, Telefónica O2 ČR, ČSOB, Česká pojišťovna, Makro, Letecké opravny Malešice, ale i ve veřejné správě, např. na krajských ředitelstvích Policie ČR, České správě sociálního zabezpečení a dalších. Seznam společností využívajících Microsoft Office Home Use Program a další informace naleznete na http://www.microsoft.com/cze/office/hup/default.mspx.

Tiskové zprávy

Diskuse