Notebook Acer Aspire 5740

18. 1. 2010 21:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Premiéra notebooku Acer Aspire 5740 s novými procesory Intel® Core™ i5 a i3

Notebook Acer Aspire 5740

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vychutnejte si filmovou zábavu a vysoký výkon

Výjimečný výkon i při provádění nejnáročnějších aplikací, zábava v nejvyšším rozlišení a intenzívní hraní představují poznávací znamení nového počítače řady Acer Aspire 5740. Tato skutečná multimediální superstar využívá nejmodernější technická řešení, která zaručují vynikající výpočetní výkon, úchvatný zvuk a obraz i spolehlivé připojení.

Aspire 5740 s novým mobilním ultrarychlým procesorem Intel® Core™ i5 nebo i3 a čipsetem Mobile Intel® HM55 Express nabízí nejvyšší výkon zpracování, jaký vyžadují nejúžasnější hry, multitasking a nejlepší zábava. Aspire 5740 zvládne mnohem rychleji ty nejnáročnější úlohy od hraní her po vytváření a editaci digitálního videa, hudby a fotografií, a tedy toho stihnete víc za mnohem kratší dobu.

Nové procesory Core™ i5 a i3, založené na nejmodernější mikroarchitektuře Intel® Core, spojují nejvyšší výkon s účinným využitím energie, které zajišťuje technologie Intel TurboBoost. Tato technologie dynamicky zvyšuje výkon v závislosti na vytížení a optimalizuje využití energie snížením spotřeby neaktivních jader téměř na nulu.

Panel s vysokým rozlišením 1366x768, úhlopříčkou 39,5 cm (15,6“) a poměrem stran 16:9 nabízí jasný, naprosto realistický obraz ve vysoké kvalitě, a tedy je ideální pro filmovou zábavu. Technologie podsvícení panelu LED diodami zaručuje dokonalejší zobrazení snímků a lepší čitelnost i za zhoršených světelných podmínek, jakož i nízkou spotřebu energie, a navíc tyto diody neobsahují rtuť.

Úžasný zvuk vás přenese v každé scéně do centra dění. Zdokonalený prostorový zvukový systém Dolby® se dvěma vestavěnými stereofonními reproduktory je vybaven optimalizovanou technologií třetí generace Dolby Home Theater® a doplněn 5.1 kanálovým prostorovým zvukem True5.1, který vás uchvátí nejčistším zvukem ve vysokém rozlišení. Vynikající kvalita zvuku ve spojení se špičkovými grafickými řešeními a volitelnou mechanikou Blu-ray Disc™ zaručuje nejlepší zábavu pro všechny smysly.
Řada Aspire 5740 zahrnuje i model 5740DG, který přináší třetí rozměr do zábavy. Stačí si pouze nasadit polarizační brýle a už jste připraveni vrhnout se do neobyčejného 3D dobrodružství.

Sada programů TriDef 3D, která je předinstalována v počítači Aspire 5740DG, zprostředkuje úžasná 3D multimédia bez nároků na speciální grafickou kartu. Jednoduché a intuitivní rozhraní nabízí přístup do světa 3D multimédií: k videím, DVD, fotografiím a hrám. Software obsahuje soubor nástrojů pro dokonalý 3D zážitek.

Nejvyšší výkon a úžasná audiovizuální zábava jsou doplněny jedinečným designem, inovativní texturou a materiály. Výsledkem tohoto spojení je notebook s neobyčejným stylem a vynikající funkčností progresívního multimediálního systému. Pod safírově modrým lesklým víkem s hladkými zaoblenými křivkami se skrývá vysoce citlivá klávesnice, která zajišťuje neobyčejně pohodlné psaní. Vícedotykové ukazovací zařízení, které umožňuje přetáčet displej kruhovým pohybem prstů, otáčet stránky a měnit velikost zobrazeného objektu, je určeno k rychlé a jednoduché navigaci, zatímco klávesy pro ovládání médií usnadňují přístup k zábavě.

Nové notebooky až s 8GB pamětí DDR3 zaručují ultrarychlou odezvu systému a zvládají bez problémů i náročný multitasking. K ukládání dat jsou určeny pevné disky s velkou kapacitou, které snadno pojmou váš rozrůstající se digitální archív. Multiformátová čtečka paměťových karet podporuje nejrozšířenější formáty karet a umožňuje snadno a rychle přenášet data.

Úplnou připojitelnost zajišťují nejmodernější technologie pro připojení k bezdrátovým i pevným sítím: 802.11b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED® s podporou Acer SignalUp™ s bezdrátovou technologií Nplify™, volitelný modul Bluetooth® 2.1, Gigabit LAN a modem.
Řešení Acer Video Conference, které se skládá z webové kamery Acer Crystal Eye, software Acer Video Conference Manager a technologie Acer PureZone, vám umožní být neustále ve spojení s přáteli anebo pořádat videokonference s obchodními partnery.

Tiskové zprávy

Diskuse