Global Crossing vybrala řešení HP EVA

25. 1. 2010 19:10    Rubrika: Tiskové zprávy

Global Crossing vybrala řešení HP pro zdokonalení platformy jednotné komunikace

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Řešení HP EVA zajistí úložné potřeby více než 5 000 poštovních schránek, z nichž každá nabízí až 1 GB místa

Společnost HP oznámila, že Global Crossing, přední globální poskytovatel řešení IP komunikace, zvolila řešení HP StorageWorks Enterprise Virtual Array (EVA) pro lepší využití a alokaci úložné kapacity svých klíčových podnikových iniciativ.

Virtualizovaná úložná architektura HP EVA hraje pro Global Crossing důležitou roli při implementaci technologií zajišťujících spolupráci všech interních celofiremních provozů. Nabízí snadno použitelné řídící rozhraní, v němž mohou administrátoři rychle přiřazovat dostupné úložné místo podle toho, jak se mění obchodní potřeby. Technologickému prostředí společnosti Global Crossing také přidává elastičnost a pomáhá konsolidovat nevyužitou úložnou kapacitu. Tyto vlastnosti podstatně snižují komplikovanost správy, což přináší úsporu prostředků a času správců.
V rámci podpory firemní strategie jednotné komunikace pokrývá HP EVA úložné potřeby více než 5 000 interních poštovních schránek, z nichž každá nabízí až jeden gigabajt prostoru. Virtualizační funkce technologie EVA rovněž splňují strategii společnosti Global Crossing pro virtualizaci serverů a úložnou síť.
HP EVA obsahuje rovněž software HP StorageWorks Business Copy EVA, který nabízí lepší možnosti obnovení a dostupnosti dat. V praxi zaručuje společnosti Global Crossing nepřetržitou přístupnost kritických informací prostřednictvím lokální replikace dat a jejich specializovaného zálohování.
„Abychom byli schopni poskytovat našim vlastním zaměstnancům ty nejkvalitnější služby, potřebovali jsme řešení, které zlepší efektivitu a využití úložné kapacity, nabídne nejlepší záruku spolehlivosti a splní požadavky naší platformy jednotné komunikace i našich dalších podnikových aplikací a služeb,“ řekl Gerald Carr, ředitel technické architektury a strategie ve společnosti Global Crossing. „Od roku 2007 naše úložné nároky každoročně výrazně rostou. Řešení HP EVA nám umožňuje podle potřeby škálovat úložné kapacity, zjednodušovat operace, snižovat rizika a zároveň se držet našich plánů na zdokonalování počítačové infrastruktury a konsolidaci fyzické infrastruktury v datových centrech.“
Global Crossing vybrala řešení HP EVA na základě přísného posouzení funkcí a výsledků testování v praxi, v němž HP EVA prokázalo vysokou stabilitu provozu, finanční úsporu a spolehlivost funkcí pro obnovení po zhroucení systému. Tyto aspekty vyžadují interní IT procesy společnosti pro plnění současných i budoucích podnikových cílů.
Kromě řešení HP StorageWorks spoléhá Global Crossing i na další hardwarové produkty HP včetně několika serverů HP ProLiant DL380 a blade serverů HP BladeSystem c-Class.

Tiskové zprávy

Diskuse