O2 Internet bez závazku za 600 Kč měsíčně

26. 1. 2010 16:50    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 Internet bez závazku za 600 Kč měsíčně

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 připravila další nabídku vysokorychlostního internetu. Zákazníci, kteří si v únoru aktivují O2 Internet na doma, jej získají na jeden rok za 600 Kč měsíčně, a to bez smluvního závazku a dalších poplatků za pevnou linku. Časově omezená akce začíná 1. února 2010.

"Zákazníci, kteří této mimořádné nabídky využijí, získají rychlý a stabilní internet za příznivou cenu a navíc bez závazku a dalších poplatků za pevnou linku. O2 zákazníci platí jen za ty služby, které skutečně využívají. Ještě výhodnější cenu internetu nabízíme při kombinaci s mobilními tarify O2 NEON," uvádí Aleš Veselý, ředitel marketingu společnosti Telefónica O2.

Všichni noví zákazníci mohou nyní bez závazků a poplatků za pevnou linku surfovat doma za speciální zvýhodněnou cenu 600 Kč s DPH měsíčně po dobu jednoho roku. Stačí, aby si v období od 1. února do 28. února 2010 pořídili službu O2 Internet s rychlostí až 8Mb/s. V porovnání se standardní cenou ušetří s akční nabídkou minimálně 1 800 Kč. Aktivace služby je za symbolickou 1 Kč. K dispozici mají také zvýhodněnou nabídku modemů.

Nejlepší ceny získají noví i stávající zákazníci, když internet kombinují s dalšími službami. Při pořízení O2 Internet na doma získají za zvýhodněnou cenu mobilní internet, 100 Kč slevu k mobilním tarifům O2 NEON, či 300 minut volání z pevné linky za pouhých 120 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse