Microsoft - Hotmail.cz je zde!

27. 1. 2010 17:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Nepropásněte šanci a založte si svůj e-mail s co nejlepší adresou na Hotmail.cz

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Microsoft dnes spustil českou doménu e-mailové služby Windows Live Hotmail, která je po celém světě velmi populární díky své rychlosti, ochraně proti nevyžádané poště a bezpečnosti. Čeští uživatelé tak nyní mají jedinečnou šanci využít doposud neomezeného výběru e-mailových adres a vytvořit si na Hotmail.cz účet s nejlepší adresou. Díky možnostem nového Hotmailu je nyní více než jednoduché přemístit všechny své dosavadní e-mailové schránky na jedno místo do Hotmailu a výrazně si tak zjednodušit život. Již nebude potřeba přihlašovat se do každé schránky zvlášť, stačí pouze jeden účet a jedno heslo a v okamžiku budete mít přístup ke všem svým e-mailovým účtům.
„Každému z nás se jistě někdy stalo, že jsme si chtěli vytvořit nějakou pěknou a atraktivní e-mailovou adresu, ale ta již byla obsazena. Nakonec na nás zbyla adresa, která nebyla zdaleka tak dobře zapamatovatelná, natož zajímavá. Díky spuštění služby Hotmail s .cz doménou mají uživatelé jedinečnou příležitost vytvořit si takovou adresu, která se jim bude líbit. Stačí být pouze dostatečně rychlý a adresu si zabrat co nejdříve,“ upřesňuje Tomáš Koška, manažer online služeb pro oblast střední a východní Evropy společnosti Microsoft.

Funkce, které na službě Windows Live Hotmail oceníte:
• Neomezená velikost poštovní schránky: Již nemusíte mazat všechny důležité i méně důležité zprávy, o které jste nechtěli přijít.
• Integrace více e-mailových účtů v jediné schránce: Hotmail umožňuje přístup k e-mailovým účtům v různých schránkách. Speciálně pro české uživatele nabízí Hotmail možnost přenést e-maily ze služeb Seznam.cz, Gmail a Centrum včetně automatické konfigurace.
• Důraz na bezpečnost: Výkonná technologie společnosti Microsoft pomáhá bojovat se spamem a zlepšuje zabezpečení. Nevyžádaná pošta je efektivně blokována pomocí technologie SmartScreen.
• Snadný přístup k e-mailům přes mobilní telefon: Zařízení se systémem Windows Mobile navíc umožňují automaticky synchronizovat e-maily ze služby Hotmail. Uživatelé telefonů s jiným systémem mohou přistupovat k mailu přes mobilní prohlížeč nebo přes klienta Nokia Messaging či Blackberry.
• Snadná spolupráce s Windows Live Messenger: Webový Windows Live Messenger nyní naleznete přímo ve schránce doručené pošty
E-mailovou adresu na Hotmail.cz si je možné od dnešního dne zakládat na stránce www.hotmail.cz

Tiskové zprávy

Diskuse