O2 exkluzivně nabídne nový HTC Tattoo

27. 1. 2010 17:01    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 exkluzivně nabídne nový HTC Tattoo

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

V prvním únorovém týdnu se v nabídce telefonů společnosti Telefónica O2 Czech Republic exkluzivně objeví nový přístroj HTC Tattoo.

Všichni zákazníci, kteří si telefon zakoupí, získají navíc Internet v mobilu na první tři měsíce zdarma.

Model, postavený na platformě Google Android, bude k dostání v nedotované ceně za 6495 Kč. Telefon je přitom vybaven řadou pokročilých funkcí a je možné jej personalizovat jak výměnou krytu, tak aplikacemi.

"Takzvané "smartphony", neboli chytré telefony, jsou mezi zákazníky stále oblíbenější a jejich podíl na prodeji stále roste. Proto jsme rádi, že můžeme exkluzivně našim zákazníkům nabídnout HTC Tatoo, navíc s 3 měsíci surfování zdarma," říká Petr Matějovský, ředitel marketingu pro paušální zákazníky, společnosti Telefónica O2.

HTC Tatoo

Kromě telefonování a SMSek umožní surfovat na internetu, chatovat s kamarády, a to všechno v prostředí od začátku stavěném pro mobilní telefon. Navíc je Google Android otevřenou platformou, což znamená, že si zákazník může svůj telefon vyladit dle svých potřeb - stahovat zdarma jakoukoliv aplikaci od puzzle a sudoku až po slovníček. Jediné, co k tomu zákazník potřebuje je datový tarif. Přístroj dále disponuje například dotykovým displejem, GPS modulem nebo podporou datových přenosů HSDPA. Zajímavostí jsou také výměnné kryty v různých barvách, které se u podobného typu telefonů objevují zcela výjimečně. Uživatelé si tak mohou buď vybrat z řady předem vytvořených vzorů, nebo si navrhnout a vytvořit vlastní kryt. Přístroj má v sobě také integrován přímý přístup k nejoblíbenějším sociálním sítím, jako je například Facebook nebo Twitter. HTC Tattoo navíc obsahuje HTC Sense, které posouvá prostředí telefonu na novou úroveň a dělá práci s telefonem jednodušší a více přirozenou.

Internet v mobilu

Nový přístroj je svou koncepcí navržen tak, aby "být online" byla zábava i v telefonu. Všichni zákazníci, kteří si telefon zakoupí, k němu získají bezplatně Internet v mobilu na tři měsíce. Po tuto dobu budou mít zdarma aktivovaný datový tarif O2 Internet v mobilu, jehož běžná cena je 150 Kč (včetně DPH) měsíčně. Po uplynutí třech měsíců se pak mohou rozhodnout, zda jej budou využívat i nadále. Nabídka bezplatného Internetu platí pro nové i stávající zákazníky a bude ji možné využít po celou dobu, během které bude HTC Tattoo v nabídce O2.

Tiskové zprávy

Diskuse