Kingston SSDNow V+ s podporou TRIM

29. 1. 2010 17:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Digital představuje nové a rychlejší systémové disky Kingston SSDNow V+ s podporou TRIM a s ještě větší kapacitou

Kingston SSDNow V+ s podporou TRIM

Společnost Kingston Digital Europe Ltd., dceřiná společnost Kingston Technology Corporation, nezávislý přední světový výrobce paměťových produktů, dnes uvedl na trh druhou generaci systémových disků Kingston SSDNow V+. Systémové disky Kingston SSDNow V+ podporují Windows® 7 TRIM, jsou k dispozici v různých modelech až do kapacity 512 GB a nabízejí ještě větší výkon než předchozí generace.
„Nové disky Kingston SSDNow V+ jsou ideálním nástrojem pro náročné uživatele, kteří pracují ve firemním prostředí, kde efektivita a výkon jsou stále důležitější spolu s tím, jak roste počet využívaných zdrojů“, říká Ariel Perez, obchodní manažer pro prodej SSD disků společnosti Kingston®. „Uživatelé budou produktivnější, protože disky nyní podporují TRIM, mají větší kapacitu a jsou celkově rychlejší, jelikož mají větší rychlost čtení i zápisu.“
Doplněním podpory TRIM se u systémového disku SSDNow V+ dosáhlo optimální rychlosti zápisu po celou dobu jeho životnosti. S použitím PCMark® Vantage 1.0.1 pro Windows 7, disk Kingston SSDNow V+ s kapacitou 512 GB obdržel hodnocení 28 264 bodů, zatímco harddisk s otáčkami 7200 ot/min. dosáhl hodnocení pouze 3 294**. PCMark Vantage 1.0.1 pro Windows 7 zahrnuje sérii testů jako je spuštění operačního systému, import fotografií, přidávání hudby do Windows Media Center a nahrávání různých aplikací. Dosažené hodnocení ukazuje, kolik bytů se přesune za vteřinu.
Disky Kingston SSDNow V+ představují nejnovější přírůstek do rodiny systémových SSD disků. Jsou k dispozici v provedení s kapacitou 64 GB, 128 GB, 256 GB a 512 GB. Cílem společnosti Kingston je poskytovat uživatelům snadnou možnost upgradu, a proto jsou disky k dispozici také jako součást balíčku spolu s klonovacím softwarem, 2,5palcovým USB rámečkem, 2,5 až 3,5redukcemi, napájecími kabely a datovými kabely SATA.

Na systémové disky Kingston SSDNow V+ se vztahuje tříletá záruka, k dispozici je nepřetržitá technická podpora a navíc je zde už legendární spolehlivost značky Kingston. Více informací najdete na stránkách www.kingston.com/europe

Technický popis a vlastnosti systémového disku Kingston SSDNow V+:
• Sekvenční rychlost*: 230 MB/s čtení
180 MB/s zápis
• Inovace: Form factor šířky 2,5 palce; používá paměťové komponenty MLC NAND Flash
• Tichost: běží tiše a bez ohřevu, jelikož neobsahuje žádné pohyblivé části
• Odolnost proti nárazu: žádné pohyblivé části, a proto obstojí i při hrubším zacházení než pevný disk
• Podpora S.M.A.R.T.: Self-Monitoring, technologie analýzy a podávání zpráv
• Záruka: tříletá záruka Kingston, nepřetržitá technická podpora
• Interface: SATA 1,5 Gb/s a 3,0 Gb/s
• Kapacita1: 64 GB, 128 GB, 256 GB, 512 GB
• Skladovací teplota: -40° C až 85° C
• Provozní teplota: 0° C až 70° C
• Rozměry: 69,85 mm x 100 mm x 9,5 mm
• Hmotnost: 84 gramů
• Provozní vibrace: 2,17 G
• Neprovozní vibrace: 20 G
• Provozní šok: 1500 G
• Výkonové parametry: 2,6 W aktivní; 0,15 W naprázdno
• Životnost: 1 000 000 hodin MTBF

* Založeno na interním testování. Výkon se může lišit v závislosti na nastavení systému.
** Testovací systém: základní deska Intel® DG945ID Desktop Motherboard; Intel® Core 2 Quad Q9550 CPU na 2,83 GHz; systémová paměť 4 GB; on-board SATA 3 Gbps s AHCI-enabled; Windows® 7 Professional x64
1Část uvedené kapacity je využita pro formátování a další funkce, a proto uvedenou kapacitu není možné bezezbytku využít pro ukládání dat. Více informací naleznete v příručce Kingston’s Flash Memory Guide na stránkách Kingston.com/Flash_Memory_Guide

Podívejte se na nové spotřebitelské internetové stránky plné novinek, soutěží, tipů a triků: http://www.rememberkingston.com/