Telefónica O2 - Nový tarif Standard

29. 1. 2010 17:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový tarif Standard - za 500 Kč měsíčně online kdykoliv a kdekoliv

Telefónica O2 představuje novinku pro příznivce mobilního internetu. Od 1. února 2010 rozšiřuje nabídku tarifů. Zákazníci si tak mohou pořídit O2 Mobilní Internet se zcela novým tarifem Standard. Za 500 Kč měsíčně budou moci surfovat kdekoliv a kdykoliv. Nový tarif je určen pro běžnou práci s internetem, stačí například na denní posílání větších emailů, občasné stahování hudby nebo uložení více než 2000 kvalitních fotek na Facebook. Limit pro stahování dat je u nového tarifu stanoven na 2 GB za měsíc.

"Nabídku mobilního internetu rozšiřujeme o nový tarif Standard, se kterým mohou zákazníci za příznivou cenu surfovat, vyřizovat emaily či chatovat. Nižší limit pro stahování dat je pro denní používání dostatečný, pro náročnější zákazníky zůstává v nabídce tarif s datovým limitem 10 GB. Věříme, že uvedení nového tarifu spolu s dalším rozšiřováním naší sítě zpřístupní službu novým zákazníkům," říká Petr Matějovský, ředitel pro segmentový marketing společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Všichni noví zákazníci mohou nyní bez závazků surfovat kdekoliv za pouhých 500 Kč s DPH měsíčně. Stačí, aby si pořídili službu O2 Mobilní Internet s novým tarifem Standard. S USB modemem budou online téměř okamžitě. Při uzavření smlouvy na 24 měsíců jej dostanou za pouhou 1 korunu. V případě objednání služby bez podpisu smlouvy jej pořídí za 1 895 Kč.

O2 Mobilní Internet Standard pořídí zákazníci nejvýhodněji v kombinaci s dalšími službami. Pokud již doma využívají například O2 Internet, mohou si dokoupit doplňkový Internet na cesty Standard v rámci speciální nabídky platné do 31. července 2010 za pouhých 150 Kč. Po tomto datu zaplatí zvýhodněnou cenu 200 Kč měsíčně. Mobilní Internet je jako doplňková služba určen pro použití v kombinaci s O2 Internetem na doma, vztahuje se proto na něj limit na objem přenesených dat ve výši 500 MB. Stávajícím zákazníkům, kteří již zvýhodněnou službu mobilního internetu využívají, zůstává zachována za původních podmínek.