U:fon - 3G mobilní internet

29. 1. 2010 17:50    Rubrika: Tiskové zprávy

3G MOBILNÍHO INTERNETU

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


U:fon od 1. února 2010 výrazně zjednodušuje svoji nabídku 3G mobilního internetu. Současně zvyšuje FUP a mění i pravidla pro její uplatňování. Poprvé také přichází s nabídkou 3G mobilního internetu zcela bez FUP. V lednu navíc U:fon naplno spustil unikátní systém řízení toku dat v síti, který významně vylepšuje uživatelskou zkušenost s mobilními daty v U:fonově síti.

Zákazníci nyní mají u U:fona na výběr ze dvou základních produktů: 3G mobilního internetu na paušál a předplaceného 3G mobilního internetu, který U:fon představil loni v listopadu.

3G mobilní internet na paušál
U dosavadního tarifu 3G mobilní internet se zvyšuje FUP na 8 GB měsíčně, s měsíčním uplatněním (dosud byla 4 GB měsíčně, ovšem s denním uplatněním). Současně se mírně snižuje cena, a to z 400 Kč na 390 Kč, tato sleva však platí pouze pro ty zákazníky, kterým bude stačit elektronická faktura, pro tento tarif nově nastavená automaticky. Zákazníci, kteří budou vyžadovat klasickou fakturu poštou, si za ni připlatí 15 Kč. K základnímu tarifu 3G mobilní internet za 390 Kč si zákazník může dokoupit několik služeb: za 200 Kč si může zvýšit limit FUP na celkových 12 GB. Za 400 Kč navíc, tedy za celkových 790 Kč, může mít dokonce 3G mobilní internet zcela bez FUP. Všechny ceny jsou včetně DPH.

Předplacený 3G mobilní internet
U předplaceného 3G mobilního internetu se FUP zvyšuje na 1 GB denně, denní uplatnění zůstává. Tato strategie vychází z toho, že zákazníci předplaceného mobilního internetu jej nevyužívají každý den, a proto by pro ně měsíční FUP neměla význam. Navíc se snižuje cena za připojení za jeden den na 29 Kč – bez ohledu na počet připojení v rámci dne či přenesený objem dat. V tuto chvíli je kredit možné dobíjet přes U:fonovu webstránku a zaplatit kartou či převodem z účtu. Cena balíčku modemu s kreditem v hodnotě 300 Kč zůstává na 1890 Kč. Všechny ceny jsou včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse