Canon PIXMA iP2700 - tisk v kvalitě fotolaboratoře

1. 2. 2010 19:14    Rubrika: Tiskové zprávy

PIXMA iP2700: Tisk v kvalitě fotolaboratoře a rychlost pro domácí uživatele

Canon PIXMA iP2700 - tisk v kvalitě fotolaboratoře

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Canon dnes oznámila uvedení své nejnovější stylové snadno ovladatelné domácí tiskárny, která nabízí ostrý text a fotografie kvality fotolaboratoře za přijatelnou cenu. PIXMA iP2700, která vyniká sofistikovaným a kompaktním vzhledem, představuje ideální zařízení pro domácí uživatele, kteří hledají jednoduché zařízení se snadnou obsluhou. Vyznačuje se elegantním nízkoprofilovým designem, díky němuž se bez problémů vejde na každou poličku.

Tiskárna je vybavena technologií FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering), která umožňuje tisk bez zrnitosti v rozlišení až 4800 x 1200 dpi za použití kapiček inkoustu o velikosti 2 pl. Dokonale se proto hodí pro tisk dokumentů, webových stránek i fotografií.

Tisk v kvalitě fotolaboratoře s vyspělými technologiemi Canon
Model PIXMA iP2700 dokáže vytisknout bezokrajovou fotografii formátu 10 x 15 cm přibližně za 55 sekund. Systém ChromaLife 100+ je zárukou prodloužené životnosti vašich fotografií a zvýšené kvality tisku. Vytištěné snímky tak co nejdéle zůstanou svěží, zářivé a plné krásných barev. Takto výjimečné vlastnosti zaručují, že kvalita domácího tisku fotografií je srovnatelná se standardem pro tisk ve fotolaboratořích.

Systém ChromaLife 100+ je spojením technologie kazet FINE a originálního fotopapíru Canon pro dosažení živých barev a dlouhé životnosti, a inkoustů na bázi barviva pro bohatou reprodukci barev a další zvýšení trvanlivosti fotografií.

Jednoduchá inteligentní softwarová řešení pro domácí uživatele
Součástí výbavy modelu PIXMA iP2700 jsou vyspělá softwarová řešení včetně programů Easy-PhotoPrint EX (včetně funkcí Auto Photo Fix II pro korekci fotografií a Easy WebPrint EX pro rychlý a snadný tisk webových stránek).

Software Easy-PhotoPrint EX umožňuje tisk bezokrajových fotografií ve špičkové kvalitě pomocí několika jednoduchých kroků; umožňuje rovněž přístup k vyspělým funkcím tisku, jako je např. automatická korekce červených očí. Funkce Auto Photo Fix II zaručuje dosažení vynikajících výsledků u podexponovaných snímků, které rozdělí do několika zón a pomocí pokročilých algoritmů pak vypočte přesnou míru požadované korekce obrazu. Výsledkem jsou nádherně vyhlížející výtisky fotografií v kvalitě fotolaboratoře.

Aplikace Easy-Web Print EX zjednodušuje výběr hlavních částí webových stránek před jejich „vyříznutím“ a umístěním do jediného dokumentu, a následným vytisknutím. Jeho prostřednictvím je také možné provádět automatický nebo ruční výběr webových stránek nebo násobný výběr oblastí výřezu z různých webových stránek najednou. Easy-WebPrint je součástí balení nebo ke stažení na adrese www.canon-europe.com.

Přehled funkcí:
• Rychlost tisku v kvalitě fotolaboratoře: Bezokrajová fotografie formátu 10 x 15 cm přibl. za 55 sekund
• Rychlost podle ISO: Přibl. 7,0 obr./min černobíle, 4,8 obr./min barevně
• 4800 x 1200 dpi, 2 pl v kvalitě fotolaboratoře
• Systém ChromaLife 100+ pro krásné fotografie s dlouhou životností
• Vyspělý software s funkcí Easy-Web Print EX
• Černý pigmentový inkoust pro jasný a ostrý tisk textu
• Jedinečný nový kompaktní design

Tiskové zprávy

Diskuse