Dotykový mobilní telefon Nokia 5230

2. 2. 2010 14:40    Rubrika: Tiskové zprávy

Dotykový Nokia 5230 jen za 3 990 Kč přináší skvělou hudbu i navigaci zdarma

Dotykový mobilní telefon Nokia 5230

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Od dnešního dne upravuje Nokia doporučenou prodejní cenu dotykového telefonu Nokia 5230 na pouhých 3 990 Kč včetně DPH. Za necelé čtyři tisíce tak zákazníci získají skvělý multimediální mobilní telefon, nabízející kromě jiného také plnohodnotnou automobilovou a pěší navigaci na 3,2 palcovém dotykovém displeji. Nokia nově nabízí navigaci zdarma majitelům telefonů využívajících operační systém Symbian S60. Navíc při zakoupení přístroje v období měsíce února získáte stylového kulicha nebo tričko.

„Nokia 5230 představuje mobilní telefon s jedinečným poměrem cena/výkon. Je zosobněním toho, co si představujeme pod mottem Connecting People. Za velice příznivou cenu umožňuje svému majiteli být v neustálém spojení s přáteli, ať již prostřednictvím telefonu, textových a multimediálních zpráv, e-mailu anebo sociálních sítí,“ říká Petr Kasa, ředitel Nokia ČR. „Nokia 5230 je také velice atraktivní volbou pro ty, kdo chtějí využívat GPS navigaci. Zdarma dostupné Ovi Maps 3.0 totiž nabízejí nejen neustále aktualizované mapy celého světa, ale také hlasovou pěší i automobilovou navigaci.,“ dodává.

Nokia 5230 byla má za skvělou cenu skutečně co nabídnout. 3,2“ dotykový displej s rozlišením 640\xD7360 pixelů je schopný zobrazit 16 milionů barev, nechybí ani vestavěná paměť o velikosti 70 MB, slot na microSD karty či podpora pro sítí GPRS, EDGE, UMTS i HSDPA s rychlostí až 3,6 Mbit/s. Nokia 5230 je také vybavena hudebním přehrávačem se snadnou obsluhou a dokáže přehrávat hudbu nepřetržitě až po dobu 33 hodin. Pro nejlepší hudební zážitek umožňuje Nokia 5230 připojení libovolných sluchátek vybavených 3,5 mm AV konektorem. V neposlední řadě je Nokia 5230 vybavena Média lištou, která nabízí přímý přístup k oblíbeným položkám a aplikacím, jako jsou hudební soubory, fotografie, YouTube nebo Ovi Share.

Na speciální komunikační lištu lze přidat až 20 fotografií nejbližších přátel. Díky liště se s přáteli snadno a rychle spojíte, případně máte k dispozici kompletní historii komunikace s nimi včetně přehledu hovorů, sdílených fotografií nebo e-mailové a SMS komunikace. Nechybí ani nejnovější změny statusů z komunitních sítí.

Tiskové zprávy

Diskuse