Notebooky Toshiba Satellite Pro S500 a Portégé M780

2. 2. 2010 14:45    Rubrika: Tiskové zprávy

Toshiba rozšiřuje svůj sortiment profesionálních notebooků o nový 15,6palcový všestranný model a o model s překlopným displejem - tablet

Notebooky Toshiba Satellite Pro S500 a Portégé M780

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Toshiba Computer Systems, divize společnosti Toshiba Europe GmbH, dnes rozšířila svou nabídku profesionálních laptopů o nový 15,6palcový (39,6 cm) model Satellite Pro S500. Výkonný a všestranný notebook pro každodenní profesionální využití je zaměřen na potřeby domácích kanceláří, na menší a střední firmy a na podnikatele. Toshiba kromě toho představila také nový model řady Portégé v podobě ultrapřenosného notebooku Portégé M780. Tento 12,1palcový (30,7 cm) konvertibilní tablet PC je určen pro mobilní zaměstnance v sektoru služeb, obchodní zástupce a kreativce pracující nejen v malých a středních firmách, ale i ve velkých společnostech. Jako nadstandardní pracovní nástroj si model Portégé M780 jistě oblíbí i zaměstnanci škol a univerzit. Model Satellite Pro S500 bude k dispozici během prvního čtvrtletí roku 2010. Model Portégé M780 bude v Evropě, na Středním východě a v Africe uveden do prodeje během druhého čtvrtletí 2010.

Výkonný notebook Satellite Pro S500 uspokojí potřeby uživatelů v podnikové sféře
Notebook Satellite Pro S500 je určen pro podnikové použití a přitom je k mání za příznivou cenu. Tento nový model je výkonným, všestranným notebookem, který obsahuje nejnovější procesory Intel řady Core i. Pro dosažení co nejvyšší produktivity společnost Toshiba optimalizovala ergonomiku počítače a jeho design. Součástí notebooku je numerická klávesnice, velký touchpad pro snadné ovládání a také balík aplikací Toshiba LifeSpace, což je exkluzivní balík programů společnosti Toshiba pro zvýšení produktivity, který usnadňuje organizaci projektů (Toshiba Bulletin Board) a urychluje vyhledávání souborů (Toshiba ReelTime). Odolnost modelu Satellite Pro S500 byla prověřena v testech pádu z výšky až 70 cm. Notebook je navíc vybaven klávesnicí odolnou proti polití tekutinami .

Buďte tvořiví, ať jste kdekoli – Portégé M780
Model Portégé M780, ze kterého lze překlopením vytvořit tablet, má 12,1palcový dotykový displej, který plně využívá možnosti operačního systému Windows 7; aplikace pro využití dotykových gest Windows Touch Gestures umožňuje uživatelům popustit uzdu své tvořivosti. Když je počítač otevřený, slouží jako notebook s úplnou klávesnicí pro vkládání textu, zatímco když je využíván jako tablet PC, umožňuje ukládat rukou vytvořené náčrtky, diagramy a poznámky. Díky své skladnosti a univerzálnosti je neocenitelným pomocníkem při vzdělávací činnosti a různých školeních. Navíc je to rovněž ideální nástroj pro obchodní zástupce k jednoduchému a rychlému předvádění prezentací. Jeho hmotnost začíná na 2,0 kg a je proto spolehlivým pomocníkem pro uživatele v podnikové sféře. Kromě toho je vybaven klávesnicí odolnou proti polití tekutinami a jeho odolnost byla prověřena při testech pádu z výšky až jednoho metru. Notebook Portégé M780 je tedy pro každého profesionálního uživatele velmi dobrou investicí.

Ověřená kvalita a spolehlivost
Společnost Toshiba má za cíl vyrábět jen takové produkty, které mají vynikající kvalitu a jsou spolehlivé. Oba modely jsou vybaveny systémem obsahujícím 3D akcelerometr, jehož účelem je chránit cenná data na pevném disku před ztrátou v důsledku pádu nebo otřesů. Pro zajištění co nejvyšší kvality a spolehlivosti jsou oba notebooky, jak Satellite Pro S500 tak i Portégé M780, podrobovány zkušebním zátěžovým testům HALT , které provádí nezávislý zkušební institut T\xDCV v Německu.

Udržitelný rozvoj a ekologie
Společnost Toshiba jakožto odpovědná součást globální podnikové sféry zajišťuje, aby všechny notebooky byly vyráběny plně v souladu se směrnicí European WEEE a RoHS. Společnost Toshiba proto efektivně snižuje dopad své činnosti na životní prostředí tím, že omezuje používání olova, rtuti a dalších nebezpečných látek. Kromě toho systém Toshiba Eco utility pomáhá snižovat spotřebu elektrické energie a informuje uživatele o množství energie, kterou jejich laptop spotřebovává. Notebooky Satellite Pro S500 a Portégé M780 se řadí do třídy ENERGY STAR® 5.0.

Tiskové zprávy

Diskuse