BenQ - personální změny

9. 2. 2010 16:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Personální změny v BenQ

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost BenQ, která patří mezi největší hráče na trhu v oblasti projektorů, LCD panelů a jiných zařízení, rozšiřuje svůj team na základě velmi dobrých hospodářských výsledků v České a Slovenské republice. 1. února 2010 nastoupil na pozici Product Managera pro Slovenskou republiku Vladimír Dzuriček, který přichází ze společnosti Sony Slovakia. Matúš Výbošťok, který v BenQ pracuje již čtyři roky, přešel z pozice Sales Managera na lídra České a Slovenské republiky. BenQ od této změny očekává zvýšení efektivity a v rámci Slovenské republiky rozšíření celého obchodního segmentu.

Matúš Výbošťok (*1976) pracuje ve společnosti BenQ od roku 2006. Nejprve zastával funkci Product Managera, následně se vypracoval na Sales Managera a od 1. 2. 2010 zastává pozici Teamleadera - Sales Managera CZ / SK. Své zkušenosti získal ve společnosti Ben International, kde pracoval devět let jako Regional Manager.
„Zodpovědnost kladená na má bedra mne velmi těší a je současně velkou výzvou pokračovat v úspěšné práci a rozvoji trendů v obchodní činnosti,“ řekl Matúš Výbošťok. Ve volném čase rád cestuje, sportuje.

Vladimír Dzuriček (*1976) je ve společnosti BenQ novou posilou, ovšem zkušeným obchodníkem na Slovenském trhu. Jeho obchodní činnost je spojena jak s černou, tak i s bílou technikou. Pracoval ve společnostech East trading Company, Frigotech či již ve zmiňovaném Sony Slovakia, kde zastával pozici Sales Reprezentative.
„Společnost BenQ mi nabídla možnost dalšího růstu a seberealizace v oblasti, které se již dlouhodobě profesionálně věnuji. Věřím, že své zkušenosti budu moci co nejlépe uplatnit a podílet se na rozvíjení obchodu ve Slovenské republice,“ dodává Vladislav Dzuriček. Ve volné chvíli se kromě sportu a cestování věnuje i vaření.

Karel Kos (*1980) nastoupil do BenQ v létě loňského roku na pozici Product Managera pro Českou republiku. Karel má s obchodní činností dlouholeté zkušenosti. Pracoval ve společnosti eD\xB4system Czech na pozici obchodního manažera, dále působil ve společnosti MALL.cz jako obchodní manažer pro IT a mobilní komunikace. Mezi jeho koníčky patří kromě sportů jako je florball, lyže, cyklistika také četba knih či dobrý film.

Tiskové zprávy

Diskuse