EA - vozy Ferrari přijíždí do Need for Speed SHIFT

9. 2. 2010 18:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Balíček Ferrari Racing obsahuje 10 slavných vozů současnosti a rozšířený kariérní mód

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) oznámila, že se po sedmileté přestávce do série Need for Speed vrací slavná automobilová a závodní značka Ferrari. Od 16. února si budou moci hráči Need for Speed™ SHIFT stáhnout obsahový balíček s 10 skvělými vozy Ferrari, mezi nimiž nechybí modely 430 Scuderia a naprosto unikátní FXX a F50 GT. Need for Speed SHIFT přináší skutečné zážitky ze sedadla pilota závodního vozu, které jsou nyní ještě více umocněny jedinečným pocitem za volantem skutečného Ferrari.
Balíček Ferrari Racing je nejnovějším přírůstkem stahovatelného obsahu Need for Speed SHIFT. K dispozici bude ve verzi pro videoherní a zábavní systém Xbox 360® za cenu 10 USD nebo 800 bodů Microsoft (vyžadována hra Need for Speed SHIFT a účet služby Xbox LIVE®).
Vedle 10 aut přibude do SHIFTu prostřednictvím balíčku Ferrari Racing také rozšíření kariérního módu o 46 nových soutěží, specificky orientovaných na vozy Ferrari, včetně duelů o nejrychlejší kolo, vyřazovacích a vytrvalostních závodů a světové soutěže. Našlapaný balíček Ferrari dále obsahuje dodatečných 125 herních bodů jako odměnu za splnění různých úkolů. Ve všech vozech Ferrari lze rovněž závodit online, kde hráči musejí ze sebe vydat to nejlepší, aby dokázali, že mají na to, zvládnout tyto vysoce výkonné italské závodní plnokrevníky.
Seznam vozů Ferrari v balíčku:
• 1996 Ferrari F50 GT
• 2005 Ferrari F430 Spider
• 2005 Ferrari FXX
• 2005 Ferrari Superamerica
• 2006 Ferrari 599 GTB Fiorano
• 2006 Ferrari F430 Challenge (jen pro Online/Quick event)
• 2006 Ferrari F430 GTC (jen Online/Quick event)
• 2007 Ferrari 430 Scuderia
• 2008 Ferrari California
• 2008 Ferrari 16M Scuderia Spider

„Série Need for Speed je celosvětově proslulá svou flotilou výjimečných vozů, mezi nimiž nechybí některé z nejobdivovanějších a nejvýkonnějších strojů na Zemi,“ uvedl Keith Munro, viceprezident EA. „Obnovení našeho partnerství s Ferrari je pro všechny velmi vzrušující událost.“
Mezi hlavní prvky Need for Speed SHIFT patří dynamické kolize a charakteristický systém simulace zážitků pilota závodního speciálu z pohledu první osoby. Nedílnou součástí hry je zbrusu nový systém profilu řidiče, formovaného na základě dovedností a individuálního jezdeckého stylu. Perfektní známky „10“ od GameSpy.com a G4TV.com a skóre 90+ od IGN.com, Official Xbox Magazine, PlayStation: The Official Magazine, Team Xbox.com, Game Daily.com, Gametrailers.com a dalších herních médií řadí Need for Speed SHIFT mezi nejlépe hodnocené tituly série Need for Speed za poslední roky.
Need for Speed SHIFT je k dostání ve verzích pro počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3, videoherní a zábavní systém Xbox 360®, PC, systém PSP® (PlayStation®Portable), mobilní telefony a iPhone™. Další informace na www.needforspeed.com.

Tiskové zprávy

Diskuse