Vývojářská soutěž Top Chrome extensions.cs

9. 2. 2010 16:19    Rubrika: Tiskové zprávy

i Google User Groups na úrovni konkrétních škol či organizací.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění




Jeden ze zakladatelů Gug.cz Daniel Franc k tomu říká: “Soutěží chceme především ukázat velký kreativní potenciál, který je mezi českými a slovenskými vývojáři. Věříme, že vítěz soutěže na největší každoroční konferenci Google získá nejen kontakt s nejčerstvějšími novinkami ve světě internetových technologií, ale bude i dobrým reprezentantem česko-slovenské tvořivosti a naší místní Google komunity.”

Podmínky soutěže:
Soutěž má dvě hlavní kategorie, do které je nutné přihlásit každou extenzi. Nepovinně je možné soutěžní práce do následujících volitelných soutěžních témat – cestování, sociální web, iVysílání ČT a televizní program, média, vzdělávání a slovenský web. Součástí soutěže je i přednáška 22. 2. na nově vzniklé Google User Group ČVUT (cvut.gug.cz)

Hlavní cenou je cesta pro vítězného vývojáře na nejvýznamnější vývojářskou akci Google, dvoudenní konferenci v USA Google I/O, která se koná od 19. do 20. 5. 2010 v San Franciscu. Autor nejlepší extenze ze všech soutěžních kategorií a témat vyhraje letenku, ubytování a vstup na konferenci. Ceny pro první cenu v každé kategorii je mobilní telefon Samsung I5700 s operačním systémem Google Android. Další podrobnosti k soutěži najdete na www.gug.cz.

Partneři soutěže:
Hlavní partneři soutěže: Google ČR, GUG.cz, GTUG.sk, Samsung ČR
Partner soutěžních kategorií: Vývojář.cz, Computer Press
Partneři soutěžních témat: Česká Televize, J4W, OnTheRoad.To, TyInternety.cz, Živě.cz

Tiskové zprávy

Diskuse