Mobilní dotykový telefon Samsung Monte

9. 2. 2010 11:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung Monte: ergonomie, styl a špičkové funkce

Mobilní dotykový telefon Samsung Monte

Samsung Monte přináší zdokonalené plně dotykové ovládání, vylepšenou práci se sociálními sítěmi a elegantní design

Společnost Samsung Electronics Co. Ltd., přední poskytovatel mobilních telefonů, dnes představila nový plně dotykový mobilní telefon Samsung Monte S5620 určený pro uživatele požadující stylový přístroj.

Samsung Monte je vybaven množstvím multimediálních funkcí, má elegantní organický design s důmyslným lesklým vzhledem a za přijatelnou cenu nabízí styl a výkon telefonů vyšší třídy. Telefon s kontrastním oranžovočerným krytem a intuitivním uživatelským rozhraním TouchWiz 2.0 Plus má všechny předpoklady stát se oblíbeným plně dotykovým přístrojem.

Samsung Monte má co nabídnout také uživatelům, kteří jsou rádi připojeni na sociální síti, neboť obsahuje sadu aplikací pro sociální sítě jako je Facebook a MySpace. Společně s pokročilými widgety pro Twitter a Bebo a schopností využívat více IM aplikací poskytuje uživatelům možnost komunikovat v reálném čase prostřednictvím zvolené služby. Uživatelé telefonu Samsung Monte si mohou vychutnat také prohlížení internetových stránek bez jakýchkoliv omezení, jelikož akcelerační snímač umožňuje automatickou úpravu obrazu na displeji při otáčení telefonu.

Samsung Monte je předurčen k tomu, aby se stal dokonalým nástrojem pro všechny vyznavače online životního stylu – je vybaven GPS modulem podporujícím technologii Google Latitude™, takže vždy víte, kde se přesně nacházíte, a můžete o své aktuální poloze také průběžně informovat své přátele. Tato funkce dále spolupracuje s geotaggingem, který uživatelům umožňuje k fotografiím přidávat geografické údaje o místě jejich vzniku. Mezi další funkce týkající se konektivity patří volitelná funkce zajišťující Wi-Fi připojení kdykoliv a kdekoliv, Exchange ActiveSync pro přístup na e-mailové účty v Outlooku a Google Sync™. Tato technologie umožňuje uživatelům zároveň aktualizovat své kalendáře umístěné na sociálních sítích s kalendářem v Outlooku, aniž by se museli namáhat s přístupem na každou z aplikací samostatně. Samsung Monte je navíc vybaven na míru šitým správcem aplikací s podporou multitaskingu, jenž usnadňuje používání telefonu.

JK Shin, prezident a ředitel obchodní jednotky Mobile Communications společnosti Samsung Electronics, uvedl: „Samsung Monte je určen pro ty uživatele, kteří ocení krásný design a vynikající výkon za dostupnou cenu. Telefon je vybaven úctyhodnou řadou funkcí, mezi něž patří nativní aplikace pro práci se sociálními sítěmi, inteligentní uživatelské rozhraní, volby týkající se nastavení vzhledu a podpora konektivity, Ty uživatelům nabídnou přesně takové funkční vlastnosti, jaké požadují.“

Samsung Monte je vybaven 3.0” WQVGA LCD s poměrem stran 16:9 a orientací na šířku, který je skutečnou výkladní skříní tohoto funkcemi nabitého a stylového přístroje. Telefon se může pochlubit fotoaparátem s rozlišením 3,2 megapixelů s mnoha doplňkovými funkcemi, mezi něž patří například rozpoznání úsměvu, panoramatický snímek nebo rozpoznání tváře. Samsung Monte je kromě toho vybaven také vestavěnou funkcí Find Music umožňující uživatelům vyhledávat hudbu svých oblíbených skupin a stahovat si ji přímo do přístroje – hudbu si pak mohou kdykoli přehrát a použít přitom celou řadu multimediálních funkcí. Používání přístroje usnadní také chytré odemykání a zoomování s pomocí jednoho prstu.

Samsung Monte bude k dispozici na českém trhu na přelomu března/dubna 2010 za orientační cenu 4 899,- Kč včetně DPH.

Navštivte Mobile World Congress, stánek 8b 169.
Více informací na http://samsungmwc2010.com
Sledujte Samsung na Mobile World Congress 2010 na www.twitter.com/SamsungMWC.

Samsung Monte specifikace
Sítě: HSDPA 3,6 Mbps UMTS (900/2100)
EDGE / GPRS (850/900/1800/1900)
Displej: 3,0” WQVGA TFT (kapacitní dotykový displej) s rozlišením 262 tis. pixelů