T-Mobile Twist Internet Lite

9. 2. 2010 11:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Twist Internet Lite: novinka pro občasné surfaře

- Datové zařízení plus předplacený internet na 3 nebo 12 měsíců za zvýhodněnou cenu
- Po skončení období přijde surfování měsíčně jen na 249 Kč s DPH

T-Mobile vylepšuje svou nabídku datových služeb. Pro občasné surfaře připravil speciální balíček Twist Internet Lite. Ten obsahuje datové zařízení a předplacené surfování na 3 nebo 12 měsíců. Kdo se rozhodne pro roční variantu, získá nyní navíc vyšší měsíční FUP 500 MB místo standardních 200 MB. Twist Internet Lite je k mání pouze u vybraných prodejců výpočetní techniky.

Každý, kdo uvažuje o novém počítači nebo notebooku, má teď možnost pořídit si přímo na místě i mobilní internet od T-Mobile. U vybraných IT distributorů, například ve 160 prodejnách firmy Comfor, je nyní dostupný Twist Internet Lite. Výhodou pro zákazníka je, že prodejce vše potřebné předvede, nainstaluje a zákazník se tak nemusí vůbec starat o technickou stránku věci.

Twist Internet Lite je možné pořídit buď jako samostatnou SIM kartu s předplaceným internetem na 3 nebo 12 měsíců, případně v balíčku i s datovým zařízením. Například 4G Combi karta přijde s internetem na
12 měsíců jen na 7468 korun. Uživatel tak dostane internetové připojení dostupné na jeden rok dopředu. Po uplynutí této lhůty může nadále surfovat, stačí mít dostatečný kredit na měsíční poplatek – 249 Kč s DPH.

Protože je tato nabídka určena především pro nenáročné občasné uživatele internetu, činí měsíční FUP 200 megabajtů. Kdo se ale nyní rozhodne pro Twist Internet Lite na 12 měsíců, dostane měsíčně více než jednou tolik – 500 MB. Po přečerpání, ať už základního nebo zvýšeného limitu, je služba nadále dostupná, dojde ale ke snížení přenosové rychlosti. Zákazník má možnost si další objem dat při neomezení rychlosti dokoupit – 200 MB za 120 Kč s DPH.

Twist Internet Lite lze využít pro datové přenosy GPRS/EDGE a UMTS TDD.