Barracuda NG Firewall

10. 2. 2010 11:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Na trh přichází Barracuda NG Firewall

Barracuda NG Firewall

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

V průběhu loňského roku provedla společnost Barracuda Networks několik strategických akvizic s cílem rozšířit portfolio svých produktů v oblasti informační bezpečnosti. Koncem září 2009 tak Barracuda Networks získala majoritní podíl akcií v rakouské společnosti Phion AG, která se specializuje na řešení korporátních firewallů pro oblast průmyslu a finančnictví v rámci produktů řady Netfence a Airlock.

Nově získané technologie se počátkem letošního roku přímo promítly rovněž do nabídky společnosti Barracuda Networks, která uvedl na trh nové řešení s názvem Barracuda NG Firewall. Jedná se o pokročilou hardwarovou a softwarovou platformu představující novou generace firewallů pro korporátní zákazníky. V souladu s nejnovějšími trendy reagujícími na aktuální potřeby uživatelů v sobě Barracuda NG Firewall integruje řešení firewallu včetně zabezpečeného vzdáleného přístupu přes VPN, optimalizaci WAN provozu na více linkách a centralizovaný management všech funkcí a parametrů.

Barracuda NG Firewall tak uživatelům nabízí skutečně komplexní řešení pro jejich informační bezpečnost, do něhož spadá filtrování webu a e-mailu, ochrana před neoprávněným přístupem, správa aplikací na úrovni sedmé vrstvy (Layer 7 application profiling) a řízení přístupu k síti. To vše v rámci jediné centrálně spravované platformy, která může pokrývat celou rozsáhlou korporátní síť včetně detašovaných poboček, datových center či jednotlivých vzdálených uživatelů.

Aktuálně je Barracuda NG Firewall dostupný v sedmi různých modelech pokrývajících svou kapacitou a funkčními možnostmi potřeby malých, středních i opravdu velkých firem nebo organizací. Více informací o řešení Barracuda NG Firewall můžete získat na stránkách www.barracuda.com/ng.

Tiskové zprávy

Diskuse