O2 inovace internetu v mobilu pro dotykové přístroje

10. 2. 2010 18:27    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 přináší příjemnější internet v mobilu pro majitele dotykových telefonů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

O2 přináší novinku pro uživatele mobilních telefonů s dotykovým displejem, například pro iPhone, Nokia N97 nebo Samsung Corby. Nově je jim k dispozici na míru upravené a uživatelsky příjemné rozhraní domácí stránky internetu v mobilu ( http://m.o2mobil.cz), která je přizpůsobena ovládání pomocí prstů. Kromě příjemnějšího prohlížení si uživatelé navíc mohou přímo na hlavní stránku přidat své oblíbené internetové stránky.

"Jsme prvním tuzemským operátorem, který uživatelům telefonů s dotykovým displejem nabízí servis v podobě speciálního uživatelského rozhraní internetu v mobilu. Tato novinka byla realizována v rámci skupiny Telefónica a po Velké Británii jsou naši zákazníci další, kteří si příjemnější design mohou vyzkoušet," říká Jindřich Fremuth, ředitel online aktivit společnosti Telefónica O2 Czech Republic a dodává: "Každý, kdo používá telefony s dotykovým displejem, určitě potvrdí, že snažit se trefit prstem na malý odkaz a přitom otevřít úplně jinou stránku, není moc příjemné. Věříme, že zákazníci nový design ocení."

Nové uživatelské rozhraní je určeno pro zákazníky využívající tarif Internet v mobilu, kteří vlastní mobilní telefony s dotykovým displejem. Z těchto přístrojů lze nyní ovládat první stránku mobilního internetu mnohem jednodušeji. Obsah hlavní stránky si každý uživatel může přizpůsobit podle vlastních potřeb. Nastavit je možné až osm mini-aplikací nebo oblíbených služeb. Každá stránka, do které uživatel vstupuje z portálu mobilního internetu, obsahuje navigační lištu s vyhledávačem a odkazy na hlavní stránku, oblíbené položky či historii. Pro rychlejší práci jsou internetové stránky, které uživatel navštěvuje nejčastěji, umístěny přímo v horní části hlavní stránky.

Přístup na O2 portál mobilního internetu je poskytován zcela zdarma. Zákazníkům nejsou účtovány žádné poplatky za přenesená data.

Tiskové zprávy

Diskuse