T-Systems se zaměřuje na firemní aplikace Microsoft

10. 2. 2010 11:57    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Systems Czech Republic se zaměřuje na firemní aplikace Microsoft

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost T-Systems Czech Republic rozšiřuje své portfolio na českém trhu o řešení postavená na podnikových aplikacích firmy Microsoft. Základním prvkem nové nabídky je aplikace pro komplexní řízení vztahů se zákazníkem postavená na platformě Microsoft Dynamics CRM. Aplikace zahrnuje veškeré nástroje a funkce potřebné pro vytvoření a udržení dobrého přehledu o zákaznících; od prvního kontaktu, přes prodej až po následnou péči. T-Systems zajišťuje ucelenou nabídku služeb spojených s instalací, konfigurací, provozem a následnou péčí o systém Dynamics CRM, a to jak v hostované podobě, tak i formou implementace u zákazníka.

Hostované řešení firmy T-Systems, která patří mezi významné celosvětové poskytovatele outsourcingu a hostovaných služeb ve vlastních bezpečných a moderních datových centrech, usnadňuje používání služeb Dynamics CRM. Zákazník nemusí investovat do vlastní infrastruktury a nákupu celého řešení, nemusí se věnovat podpoře pro uživatele a řešení závad a platí jen za používání služby, kterou lze dynamicky nastavit a měnit přesně dle potřeb zákazníka. Samozřejmostí je celková podpora v podobě helpdesku a konzultací ze strany T-Systems.

„Úzká spolupráce našich specialistů a odborníků firmy Microsoft vytváří podmínky pro poskytování moderních, kvalitních a dostupných služeb pro firemní zákazníky,“ uvádí Petr Biskup, manažer zodpovědný za rozvoj řešení Microsoft Dynamics v T-Systems. „Hostovaná řešení systémů jako je Microsoft Dynamics CRM, Sharepoint Server nebo sjednocená komunikace, představují nový směr, kterým se chceme zaměřit a nabídnout zákazníkům snadno dostupné služby, které nevyžadují investice a minimalizují provozní náklady. Při poskytování těchto služeb vycházíme z našich celosvětových zkušeností a kompetencí při poskytování hostovaných řešení. Jako součást řešení, která uvádíme na trh, připravujeme spuštění testovacích verzí aplikací pro zákazníky, kteří se tak mohou přesvědčit o kvalitě našich služeb,“ dodává Petr Biskup.

Více informací o řešení T-Systems naleznete na www.t-systems.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse