EA - Demo na Battlefield: Bad Company 2

11. 2. 2010 18:14    Rubrika: Tiskové zprávy

BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2 JE NA NEJLEPŠÍ CESTĚ STÁT SE NEJRYCHLEJI STAHOVANÝM DEMEM V HISTORII EA

Studio DICE společnosti Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) dnes oznámilo, že demo* Battlefield: Bad Company™ 2 je na nejlepší cestě stát se tím nejrychleji stahovaným v historii EA. Battlefield: Bad Company 2 si s více než 2 milióny kopiemi dema staženými z Xbox LIVE™ a PlayStation®Network (kombinovaný součet) za prvních pět dní od vydání udržuje svou dominantní pozici na poli multiplayerových onlinových her. Rovněž nedávno uvolněna betaverze hry pro PC se setkala se značným ohlasem, když se do programu jejího testování zaregistrovaly řádově stovky tisíc hráčů. Obrovská popularita dema na Xbox LIVE a PlayStation Network a betaverze pro PC dává Battlefield: Bad Company 2 všechny předpoklady stát se jedničkou roku 2010 mezi akčními střílečkami z pohledu první osoby. Datum vydání hry v Česku a na Slovensku je stanoveno na 5. března.
„Skutečnost, že Battlefield: Bad Company 2 hraje už více než 2,5 miliónu hráčů je naprosto fantastická, když vezmeme v úvahu, že vlastně ještě nevyšla,“ říká Patrick Bach, vedoucí producent Battlefield: Bad Company 2. „Tato řekl bych až zběsilá snaha zahrát si hru s předstihem je pozitivním důkazem toho, že hráči akčních her se těší na další zážitky. Battlefield: Bad Company 2 boduje v každém ohledu. Je to inteligentní a vysoce strategická válečná akce, kterou naše konkurence jednoduše nedokáže ani napodobit.”
Battlefield: Bad Company 2 vyjde v Česku a na Slovensku 5. března 2010 ve verzích pro počítačový videoherní a zábavní systém Xbox 360™, zábavní počítačový systém PLAYSTATION®3 a PC. U vybraných prodejců si lze nyní až do vyprodání zásob objednat Limitovanou edici pro všechny platformy za cenu edice standardní.
Další informace o studiu DICE jsou na webových stránkách www.dice.se. Podrobnosti o sérii Battlefield naleznete na www.battlefield.com. Oficiální kanál na serveru Twitter má adresu http://twitter.com/OfficialBFBC2. Čerstvé informace o hře přinášejí také česko-slovenské komunitní stránky série Battlefield na Facebooku.
* Vyžadováno připojení k internetu a zlaté členství služby Xbox LIVE. Demo končí 25. února 2010.