Sledujte své sportovce on-line na ZOH.cz

11. 2. 2010 18:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Užijte si kvalitu olympijských přenosů, kterou vám zajistí technologie Silverlight

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Fanoušci zimních olympijských her ve Vancouveru budou moci sledovat sportovní klání nejen v televizi, ale také on-line na olympijském webu České televize www.zoh.cz. Internetové vysílání divákům nabídne sportovní přenosy České televize běžící v danou chvíli na ČT2 a ČT4 (včetně verze ve vysokém rozlišení vysílané na ČT HD) a navíc bude k dispozici dalších 6 kanálů s přímými přenosy z Vancouveru a Whistleru, které by se do televizního vysílání nevešly.

Díky technologii Silverlight tak bude možné sledovat až 8 sportovních utkání v jednu chvíli. Diváci se ale mohou těšit i na textové shrnutí nejzajímavějších událostí, které bude v celé řadě případů obohaceno o možnost sledování záznamu. Portál dále nabízí upoutávky na nejdůležitější sportovní přenosy, bezprostřední komentáře sportovních redaktorů, zobrazení nejdůležitějších zpráv a diváckou diskusi. Vysílání bude možné spustit ve všech operačních systémech včetně Windows, Linuxu a Macu i ve všech internetových prohlížečích. Divák bude mít i možnost výběru obrazové kvality podle svých technických možností.

Více informace o technologii Silverlight, která zaručuje vysokou kvalitu obrazu ale i uživatelskou přívětivost, diváci získají na adrese www.silverlight.cz, kde je možné aplikaci také bezplatně stáhnout.

Tiskové zprávy

Diskuse