O2 nabízí firemním zákazníkům počítače s Windows 7

15. 2. 2010 15:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Telefónica O2 nabízí firemním zákazníkům počítače s Windows 7

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Součástí nového balíčku je také Microsoft Office Standard 2007

Společnost Telefónica O2 Czech Republic nabízí svým firemním zákazníkům, prostřednictvím služby O2 Počítačové řešení, možnost pronájmu stolních počítačů a notebooků nově s operačním systémemWindows 7 Professional. Díky spolupráci se společností Central Europe On-Demand, evropským hostingovým partnerem společnosti Microsoft, je součástí balíčku navíc kancelářská sada Microsoft Office Standard 2007.

U Windows 7 uživatelé ocení zejména jednoduché uživatelské rozhraní a snadné vyhledávání informací v počítači, na intranetu a internetu. Firmy budou moci rovněž jednoduše sdílet informace pomocí funkce Domácí skupiny a díky nové vlastnosti režimu napájení také snížit spotřebu elektrické energie. Microsoft Office Standard 2007 pak uživatelům nabídne základní softwarové nástroje pro vytváření profesionálně vypadajících dokumentů, tabulek a prezentací a správu e-mailových zpráv, kalendáře a kontaktů.

Firemní zákazníci mohou díky této nabídce minimalizovat své počáteční investice do nákupu hardware a trvale využívat nových aktualizovaných počítačů. V ceně služby je zahrnuto pojištění proti krádežím a živelným pohromám, IT helpdesk a servis hardware do druhého pracovního dne v sídle zákazníka, instalace do podnikové sítě a antivirový program O2 PC Strážce Plus. Cena se pohybuje od 585,- měsíčně bez DPH a je závislá na typu PC a délce smlouvy.

Tiskové zprávy

Diskuse