Tenké externí optické mechaniky ASUS

16. 2. 2010 20:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Tenké externí optické mechaniky ASUS

Tenké externí optické mechaniky ASUS

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS představil nové externí optické mechaniky SBC-06D1S-U a SDR-08D1-U, které se připojují přes rozhraní USB 2.0 a zajišťují optimální čtení i zápis. Optické mechaniky ASUS jsou známé spolehlivostí a elegantním vzhledem, což potvrzuje i několik designových ocenění z nedávné doby.* Nové mechaniky také přinášejí funkci ASUS BluTuner, která nabízí pět úrovní jasu displeje při čtení Blu-ray disků nebo čtení či zápisu DVD a CD médií.

ASUS SBC-06D1S-U – vyšší rychlost a funkce pro vylepšení videa
Tenká externí optická mechanika ASUS SBC-06D1S-U dosahuje až šestinásobku standardní rychlosti čtení Blu-ray. Využívá technologii True Theater High Definition (TTHD), která vylepšuje video a poskytuje HD kvalitu při přehrávání DVD na Home Theater PC systémech. Výsledkem je ostřejší a plynulejší obraz a také výrazné snížení ruchů na pozadí.
Mechanika ASUS SBC-06D1S-U umožňuje pomocí šifrování chránit celý disk nebo jen vybrané soubory přednastaveným heslem. Pokud si tedy uživatel přeje, aby jeho soubory zůstaly pro někoho skryty, stačí jen vybrat správné nastavení. Intuitivní rozhraní založené na principu „přetáhni a vypal“ zajišťuje bezproblémovou zálohu dat a zápis médií.

ASUS SDR-08D1-U – snadná přenosnost a šetrnost k životnímu prostředí
Optické mechaniky ASUS SDR-08D1-U nabízejí tenké provedení, s nímž uživatelé získají také velmi dobrou přenosnost. Ergonomický design inspirovaný gramofony se zakládáním média shora šetří cenné místo na stole. Současně však v centru pozornosti zůstala také funkčnost. Mechaniky SDR-08D1-U disponují funkcí E-Green, jež po dvou a více minutách nečinnosti automaticky vypne mechaniku.
Optické mechaniky ASUS SDR-08D1-U dále doplňuje softwarová funkce E-Media, která urychluje čtení a kopírování. Funkce E-Media zároveň automaticky zjišťuje potřeby uživatele na základě média vloženého do mechaniky a optimalizuje výkon každé vykonávané úlohy.

Tiskové zprávy

Diskuse