HTC HD mini - Windows Phone s HTC Sense

16. 2. 2010 20:17    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC HD MINI NABÍZÍ TO NEJLEPŠÍ Z HTC HD2 V KOMPAKTNÍM DESIGNU

HTC HD mini - Windows Phone s HTC Sense

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HTC Corporation, světový lídr v mobilních inovacích a designu, dnes odhalila HTC HD mini, Windows Phone s HTC Sense, který přináší v kompaktnějším designu to nejlepší z HTC HD2.

„Poptávka po HTC HD2 předčila naše očekávání a s HTC HD mini plníme přání některých našich zákazníků, kteří touží po stylu a výkonu HTC HD2 v kompaktnějším designu,“ říká Peter Chou, CEO, HTC Corporation. „Spojení HTC Sense se systémem Windows Mobile v HD mini a HD2 přináší našim zákazníkům Windows Phone, který je tenký, elegantní a snadno ovladatelný.“

HTC HD mini nabízí svůdný design a široké možnosti využití. Preciznost zpracování je na první pohled jasně viditelná a ukazuje na profesionální práci při výrobě každého telefonu. Důraz na každý detail pokračuje i pod kryt baterie, kde je uživatel při otevření překvapen pohledem na žlutý vnitřek telefonu.

HTC HD mini využívá HTC Sense a dělá práci s telefon jenodušší a více přirozenou. HTC Sense stojí na třech základních principech vytvořených pozorováním a nasloucháním lidem, jak žijí a komunikují: Udělej to po svém, Zůstaň nablízku a Objev nečekané.

HTC HD mini se stejně jako HTC HD2 orientuje na lidi v centru dění, přičemž integrovaná aplikace Outlook a přehledné shrnutí veškeré komunikace jsou samozřejmostí. HD mini umožňuje zůstat na blízku svým přátelům či kolegům a mít přehled o proběhlé komunikaci, v níž jsou zahrnuty telefonáty, textové zprávy, aktualizace statusů nebo e-maily. Telefon také obsahuje Twitter aplikaci HTC Peep.

HTC HD mini nabízí kapacitní dotykový displej umožňující pouhým tahem prstů snadno zobrazovat a zoomovat webové stránky, soubory Microsoft Office, PDF dokumenty a obrázky. HD mini obsahuje také řadu senzorů včetně proximity sensoru, který zamezí nechtěnému stisku displeje během telefonování. Světelný senzor automaticky nastaví optimální úroveň podsvícení displeje. HTC HD mini nabízí také vysokorychlostní připojení k internetu a osobní Wi-Fi pro počítač nebo jiné zařízení. HD mini lze snadno upravit k obrazu svému řadou aplikací z Windows Marketplace pro mobilní zařízení.

Dostupnost
Nový HTC HD mini bude v České republice dostupný začátkem dubna 2010.

Tiskové zprávy

Diskuse