HTC Legend a HTC Desire s Android 2.1

16. 2. 2010 20:24    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC ODHALUJE VYLEPŠENÝ HTC SENSE V NOVÝCH CHYTRÝCH TELEFONECH SE SYSTÉMEM ANDROID

HTC Legend a HTC Desire s Android 2.1

HTC Legend a HTC Desire posouvají Android 2.1 na nový level s HTC Sense

Společnost HTC Corporation, světový lídr v mobilních inovacích a designu, dnes představila vylepšený HTC Sense, který bude k dispozici ve dvou nových chytrých telefonech, HTC Legend a HTC Desire, a posune systém Android na nový level.

„Ze své podstaty je mobilní telefon nejosobnější věc, kterou máme. HTC Sense má usnadnit používání telefonu a přizpůsobit jej vlastním představám,” říká Peter Chou, CEO, HTC Corporation. „HTC Legend a HTC Desire posunují Android na nový level s další verzí HTC Sense a nezapomenutelným hliníkovým stylem HTC Legend.“

HTC SENSE
HTC Sense vzniklo na základě touhy vnášet do lidských životů inovace, krásný design a snadné používání. Proto je založeno na třech základních principech: Udělej to po svém, Zůstaň nablízku a Objev nečekané.

Nový HTC Sense pokračuje ve zlepšování komunikace s důležitými lidmi. HTC Friend Stream shrnuje veškerou komunikaci na sociálních sítích Facebook, Twitter a Flickr. Toto jednoduché setřídění umožňuje lépe než kdy dřív vědět, co právě dělají vaši přátelé nebo jaké obrázky a odkazy sdílí. Friend Stream navíc umožňuje vytvořit si speciální skupiny pro přátele, kolegy nebo pro kohokoli jiného.

Nová verze HTC Sense nabízí řadu vylepšení včetně prohlížeče nebo e-mailového klienta. Navíc HTC Sense obsahuje nové aplikace pro čtení novinek a widgety, stejně tak jako sedm základních obrazovek pro rychlý a snadný přístup ke všem funkcím.

HTC Legend
HTC Legend se pyšní unikátním designem s hladkým hliníkovým povrchem. Zajímavý vzhled podtrhuje 3,2” AMOLED HVGA displej. Tradiční trackball nahradil optický joystick pro lepší použití aniž by rušil design.

HTC Desire
HTC Desire je nejlepší cesta k novinkám, přátelům, fotografiím, oblíbeným místům a dalšímu. HTC Desire nabízí jeden z aktuálně nejlepších displejů v mobilních telefonech. Velký 3,7” AMOLED WVGA displej umožňuje snadnou práci s telefonem, obrázky nebo videi, prohlížení internetu nebo sledování statusů na sociálních sítích. HTC Desire disponuje výkonným 1GHz procesorem Snapdragon a podporuje Adobe Flash 10.1. Stejně jako HTC Legend i HTC Desire obsahuje optický joystick.

Dostupnost
HTC Legend bude v prodeji na začátku dubna a HTC Desire přijde na trh na začátku druhého čtvrtletí. Nová verze HTC Sense bude volně dostupná jako upgrade i pro HTC Hero.