Navigace Mio opět o něco dostupnější

16. 2. 2010 20:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Navigace Mio opět o něco dostupnější

Společnost Mio Technology, jeden z předních výrobců přenosných navigačních zařízení, oznamuje výrazné snížení cen u vybraných modelů řady M, S a V. Zákazníci tak mají možnost využít až 20% slevy. Nabídka platí do vyprodání zásob.

Společnost Mio zlevňuje téměř polovinu svého portfolia navigací do automobilu. K největším slevám došlo u vyšších modelů V505 a V735, které nabízejí perfektní kombinaci profesionální navigace a kvalitního příjmu digitální TV, a to nyní za velmi příjemnou cenu 6 990 Kč, respektive 8 290 Kč. Sleva u těchto modelů dosahuje až 20 %. O 1 700 Kč klesla také cena u širokoúhlé navigace S555, která se může pochlubit zabudovanou technologií Bluetooth pro propojení s mobilním telefonem a pohodlným on-line Google vyhledáváním.

„Vyslyšeli jsme naše zákazníky a snížili ceny u populárních modelů našich navígací, které se tak stávají opět o něco dostupnější ve svých třídách, uvádí Tomáš Kudweis, obchodní
a marketingový manažer společnosti Mio Czech Republic a dodává: „Ceny snižujeme napříč nabídkou několikrát do roka.“

Produkt - Nová cena - Původní cena
M400CEU - 3 290 Kč - 3 490 Kč
M400FEU - 4 190 Kč - 4 790 Kč
S505 - 5 190 Kč - 5 990 Kč
S555 - 5 790 Kč - 7 490 Kč
S568 - 7 790 Kč - 8 490 Kč
V505 - 6 990 Kč - 8 890 Kč
V735 - 8 290 Kč - 9 990 Kč
Ceny jsou uvedeny včetně DPH.

Chcete-li získat informace o produktech a maloobchodních cenách, navštivte, prosím, www.mio.com/cz nebo kontaktujte vašeho regionálního zástupce Mio.