Acer - Zimní olympijské hry 2010 ve Vancouveru

17. 2. 2010 20:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer v Norském, Německém, Ruském a Čínském domě a v domě USA

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zimní olympijské hry 2010 ve Vancouveru nabízejí mnoho příležitostí k setkání s výrobky Acer. Kromě předváděcích prostor v centru Vancouveru a internetových kaváren v olympijských vesnicích ve Vancouveru a Whistleru je rovněž naleznete v Norském, Německém, Ruském a Čínském domě a také v domě USA.

Technika je neobyčejně důležitá pro všechny sportovce a její význam v budoucnosti ještě poroste. Počítače se např. využívají při videoanalýze závodů a technika pomáhá i v soukromém životě: sportovci jsou “na cestě” 250 dnů v roce i déle a právě počítače jim umožňují zůstat ve styku se světem.

Mnohem důležitější je však mít domov i stovky kilometrů od domova. Národní domy představují místa setkávání členů týmů, sportovců, obchodních partnerů a zástupců médií, kteří v nich mohou odpočívat a cítit se jako doma. Na základě partnerství uzavřeného se čtyřmi národními domy dodá Acer výpočetní techniku, která umožní sportovcům zpříjemnit si volný čas a spojit se s rodinou, přáteli či fanoušky.

Počítače Acer budou k dispozici ve všech domech, v tiskových střediscích a společenských místnostech. Hosté v národních domech budou moci používat počítače Acer k surfování na internetu, ke kontrole pošty, chatování s přáteli a fanoušky anebo si jen tak užívat možností, které nabízejí výrobky Acer.

Domy se otevřou v pátek 11. února a budou v provozu po celou dobu trvání zimních olympijských a paralympijských her.

Partneři najdou v národních domech místo, kde budou moci pořádat setkání, večeře anebo oslavy na počest medailistů. Některé národní domy se nacházejí jak ve Vancouveru, kde se budou konat veškeré bruslařské soutěže, tak ve Whistleru, kde se uskuteční lyžařské závody, závody bobů, sáňkařské závody a závody ve skeletonu.

Tato partnerství poskytují společnosti Acer příležitost představit svá inovativní a spolehlivá řešení i zvýšit povědomí o značce.

Tiskové zprávy

Diskuse