O2 TV přináší HBO Digital zdarma

18. 2. 2010 11:55    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 TV přináší HBO Digital zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Zákazníci O2 TV si nyní mohou užívat filmy, seriály či dokumenty z prémiového kanálu HBO zcela zdarma. Od 15. února mají totiž bezplatně k dispozici službu HBO Digital. Nabídka platí jak pro nové, tak stávající zákazníky, kteří jsou předplatiteli HBO.

"Věříme, že jsme touto nabídkou potěšili všechny filmové a seriálové nadšence. Z originální produkce HBO pocházejí takové hity, jako například Sex ve městě, Odpočívej v pokoji, Bratrstvo neohrožených či Zlatým Glóbem oceněný Občan X. Nabídka HBO Digital je navíc průběžně aktualizována. Každý měsíc HBO Digital nabízí na 100 pořadů, z nichž nejméně 30 je uvedeno v premiéře, " říká Aleš Veselý, ředitel pro marketing v segmentu domácností společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

V únoru zákazníky čekají známé filmy jako Simpsonovi ve filmu, Lovci pokladů: Kniha tajemství nebo třetí pokračování Muzikálu ze střední. V březnu se pak předplatitelé HBO mohou těšit na novou várku filmů, např. upírské Stmívání, pokračování Madagaskaru nebo válečné drama Valkýra s Tomem Cruisem v hlavní roli. Od pondělí 15. března pak na HBO odstartoval ve své světové premiéře seriál z produkce Toma Hankse a Stevena Spielberga The Pacific. Během několika dní poté bude premiérový díl k dispozici i na HBO Digital pro zákazníky O2TV.

Služba HBO Digital je od 15. února 2010 zdarma dostupná všem zákazníkům O2 TV, kteří jsou předplatiteli HBO, a to jak prostřednictvím základní programové nabídky O2 TV Kino, tak jako součást doplňkových balíčků Kino plus či HBO+HBO2+HBO Comedy. Stávající zákazníci, kteří HBO Digital již využívají a dosud za tuto službu platili 150 Kč měsíčně, získají službu bezplatně automaticky jako součást jejich balíčku.

Prostřednictvím služby HBO Digital získává divák možnost sledovat filmy z nabídky HBO v čase a termínu, který si sám zvolí. Navíc se stejným uživatelským komfortem a funkcemi, jako je tomu při sledování filmů na nosičích DVD - přetáčení, zastavování, vracení a neomezený počet zhlédnutí filmů v daném měsíci. Další výhodou je možnost sledování filmů jak s kvalitním českým dabingem, tak v originálním znění.

Tiskové zprávy

Diskuse