Acer - speciální edice pro olympijské hry

19. 2. 2010 20:21    Rubrika: Tiskové zprávy

speciálními edicemi výrobků

Acer - speciální edice pro olympijské hry

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Acer může být oprávněně hrdá, že se stala celosvětovým TOP partnerem olympijského hnutí v kategorii oficiálního dodavatele počítačového vybavení pro zimní olympijské hry v roce 2010 ve Vancouveru a letní olympijské hry v roce 2012 v Londýně. Na počest partnerství společnosti Acer se zimními olympijskými hrami ve Vancouveru, které budou zahájeny 12. února 2010, jsme vyvinuli speciální edici notebooků Aspire 4810T, Aspire 1410 a LCD displeje G245H and G205H pro olympijské hry.

Olympijské hry nabízejí společnosti Acer jedinečnou příležitost, na níž může předvést své vynikající technické výrobky a inovace.

Jako celosvětový TOP partner poskytne společnost Acer zimním olympijským hrám ve Vancouveru 2010 více než 6200 stolních počítačů a 4700 monitorů a přes 100 inženýrů a techniků, kteří se budou starat o jejich chod. Tímto způsobem se bude společnost Acer podílet na zajištění bezchybného průběhu pravděpodobně největší sportovní události na světě.

V průběhu zimních olympijských her budou notebooky, stolní počítače, monitory a servery Acer pracovat 16 dnů na devíti místech, na nichž se uskuteční sportovní soutěže, a dále na šesti nesoutěžních stanovištích.

Zařízení, která budou vystavena náročným klimatickým podmínkám a nejvyššímu zatížení, poběží nepřetržitě 24 hodin denně. Výrobky pro olympijské hry jsou vybírány s velkou pečlivostí, protože musí dosahovat nejvyšších výkonů a spolehlivosti a bude na nich záviset hladký a bezproblémový průběh olympijských her.

K počítačům vybraným pro podporu IT infrastruktury olympijských her patří Acer Veriton 1000 a Acer TravelMate 6592. Tyto počítače, které se vyznačují vysokou spolehlivostí, ovladatelností a výkonem, dokazují, že na nejvýznamnější světové sportovní události budou nasazeny nejlepší notebooky na světě.

Společnost Acer oslavila partnerství s olympijským hnutím zvláštní edicí výrobků opatřených kombinovaným logem Acer a olympijských her, které spojuje obchodní název s olympijskými kruhy.
Notebooky s vyrytým logem olympijských her na ploše pro opření dlaní byly vyrobeny se stejným nasazením, s nímž sportovci usilují o dosažení nejlepších výkonů ve svých disciplínách.
Tyto výrobky ve zvláštní edici dokazují vynikající schopnosti společnosti Acer v oblasti techniky i designu.

Notebook Acer Aspire 4810T ve speciální edici patří do řady Timeline, která získala mnohá ocenění. Neobyčejně tenký notebook velikosti 35 cm (14”) s velmi nízkou hmotností nabízí díky spojení nejvyššího výkonu s více než osmihodinovou výdrží naprostou nezávislost. Počítač, osazený nejmodernějším procesorem Intel® ULV, je vybaven nejnovějšími komunikačními funkcemi pro spojení s přáteli a obchodními partnery, jakož i displejem s vysokým rozlišením, podsvíceným LED diodami a skutečným poměrem stran 16:9 a zvukovým systémem Dolby Sound Room®, který zajišťuje jedinečnou zábavu.

Nový počítač Aspire 1410 spojuje neobyčejně malou tloušťku a nízkou hmotnost s vynikajícím výkonem. S tloušťkou necelých 2,5 cm, hmotností jen 1,40 kg a kompaktním tvarovým faktorem 29 cm (11,6") je dostatečně tenký a lehký, abyste ho mohli neustále nosit s sebou a dokončit práci tak, jak potřebujete. Přes své malé rozměry nabízí Aspire 1410 výkon a funkce, jaké byste očekávali od laptopu standardní velikosti.

Displej Acer Gxx5H LCD spojuje nápadný nový futuristický design se špičkovými funkcemi. Displeje G205H a G245H nabízené ve dvou velikostech 61 cm (24”) a 51 cm (20”) nesou hrdé logo s pěti olympijskými kruhy, které je umístěno na stojanu z leštěného hliníku a na zadní straně skříně. LCD displeje řady G245H and G205H s plným vysokým rozlišením nebo vysokým rozlišením jsou navrženy pro úžasné vizuální zážitky, k nimž přispívají digitální porty HDMI a DVI, výkon potřebný k projekci filmů a neobyčejně vysoký kontrast s technologií ACM, která výrazně zlepšuje gradaci a podání detailů.

Tiskové zprávy

Diskuse