T-Systems - možnosti technologií Life and Work 2.0

23. 2. 2010 12:48    Rubrika: Tiskové zprávy

CeBIT: T-Systems představuje možnosti technologií Life and Work 2.0

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Nové možnosti aplikací s technologií Web 2.0
- Firemní řešení ve skupině Deutsche Telekom

Společnost T-Systems bude prezentovat inovace v oblasti webových technologií v rámci veletrhu CeBIT. Aplikace, které mohou zákazníci používat pro přímou komunikaci mezi zaměstnanci, zákazníky a partnery, se dostávají stále více do popředí zájmu. Pobočka T-Systems – Multimedia Solutions z Drážďan bude prezentovat nové možnosti pomocí demo-aplikací a případových studií.

Řešení, která jsou v rámci skupiny Deutsche Telekom provozována a postavena na nových technologiích, ilustrují, jak skupina Deutsche Telekom umožňuje svým zaměstnancům realizovat své myšlenky při vývoji nových webových technologií. Vlastní řešení nasazené ve skupině DTAG představuje inovativní portál pro zaměstnance, kteří zde mohou prezentovat své nápady, názory a následně je se svými kolegy rozvíjet. Další části systému obsahují informace o znalostech, spolupráci a výměně zkušeností v rámci DTAG.

Příkladem může být použití systému Microsoft SharePoint 2010, na kterém T-Systems demonstruje, jak mohou zákazníci lépe využívat své existující zdroje. Integrací managementu dokumentů, intranetu s informacemi týmů a projektů, pokročilého vyhledávání, blogů a dalších nových funkcí na bázi technologií Sharepoint řešení je možné vytvořit komplexní a přehledný zdroj informací a spolupráce uvnitř každé firmy.

Aktuálně spuštěné řešení „Mobilní pomocník“ zajišťuje přenos zajímavých tipů a nákupních možností přímo do mobilních telefonů uživatelů. Firmy mohou využít lokalizační a vyhledávací službu, která poskytuje informace jejich zákazníkům bez nutnosti investic do nových systémů.

T-Systems na veletrhu CeBIT také představuje řešení pro integraci dat z elektrických, vodovodních a plynových sítí za pomoci webových portálů a propojuje je přímo se systémy energetických společností.

Moderní portálová řešení, hostovaná i dedikovaná řešení služeb Microsoft SharePoint včetně inteligentních řešení pro energetické společnosti jsou dostupná také v České republice. Společnost T-Systems úspěšně nasazuje tato řešení jak u lokálních, tak u mezinárodních zákazníků.

Více informací o multimediálních projektech T-Systems je k dispozici na adrese:
www.t-systems-mms.com/cebit.

Tiskové zprávy

Diskuse