Kingston - Intel certrifikuje nízkonapěťové moduly

24. 3. 2010 19:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Technology získává validaci společnosti Intel pro paměťové moduly RDIMM DDR3L s napájením 1,35 voltu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nízkonapěťové paměti RDIMM jsou certifikovány pro použití s procesory Westmere-EP

Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná firma společnosti Kingston Technology Company, která je největším nezávislým výrobcem paměťových produktů na světě, oznámila, že její nízkonapěťové paměťové moduly RDIMM (registered dual inline memory module) získaly validaci pro použití s přicházejícími platformami společnosti Intel® pro servery s procesory Westmere-EP. Paměťové moduly Kingston® ValueRAM® DDR3L („L“ znamená nízké napětí – low voltage) s taktem 1333 MHz (napájení 1,35 voltu) RDIMM určené pro servery byly certifikovány na referenční platformě Westmere společnosti Intel.
„Společnost Kingston je hrdá, že může zákazníkům nabídnout serverové paměti s napájením 1,35 voltu, které jsou certifikovány pro použití s novou generací procesorů Xeon® společnosti Intel,“ řekl Marcin Gaczor, Business Development Representative společnosti Technology. „Naše nízkonapěťové registrované paměti pro servery pomáhají snížit celkové náklady na vlastnictví v datových centrech, protože mají nižší spotřebu a vytvářejí tak méně tepla než srovnatelné 1,5 voltové moduly, což má za následek nižší náklady na chlazení u serverů, které intenzivně využívají mnoho pamětí.“
„Intel se společností Kingston úzce spolupracoval při vývoji a procesu certifikace jejích nízkonapěťových pamětí DDR3L pro naši nadcházející tříkanálovou serverovou platformu Westmere-EP,“ řekl Geof Findlay, Memory Ecosystem Manager společnosti Intel. „Nízkonapěťové serverové paměti společnosti Kingston ve spojení s procesorem Intel vyráběným 32 nm technologií s architekturou Westmere pomohou datovým centrům zvýšit výkonnost a současně snížit celkové náklady na energie.“
Informace o procesu validace společnosti Intel můžete získat na adrese http://www.intel.com/technology/memory/index.htm.
Serverové paměti společnosti Kingston mají doživotní záruku a bezplatnou nepřetržitou technickou podporu. Další informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com.

Tiskové zprávy

Diskuse