Mobilní dotykový telefon Samsung Diva S7070

24. 2. 2010 16:57    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový dotykový mobilní telefon Samsung Diva S7070 s perleťovým designem je ryze dámskou záležitostí!

Mobilní dotykový telefon Samsung Diva S7070

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Také byste si ráda dopřála mobilní telefon, který vás zaujme na první pohled a nabídne takové funkce, které opravdu využijete? Toužíte po dotykovém mobilním telefonu, který vám jednodušše přiroste k srdci? Pokud ano, zbystřete. Společnost Samsung přichází na náš trh s mobilním telefonem Samsung Diva (S7070), prvním ryze dámským telefonem Samsung s dotykovým displejem! Samsung Diva vyzařuje jak vysokou míru elegance, noblesy a originality designu v podobě bílého, perleťového zadního krytu, ale také nabízí vlastnosti, které dokáží ocenit právě ženy. Patří k nim zejména funkce „Beauty shot“ nebo „Lomo effect“. Samsung Diva si vás získá i další nabídkou svých vlastností. Ať už si oblíbíte tzv. „Wish list“ , nebo přivítáte bezpečnostní funkce v podobě SOS zpráv či Falešného hovoru, vždy budete mile potěšena.
Samsung je mobilní telefon určený pro zářící divu s vytříbeným vkusem
Dotykový telefon Samsung Diva se stane ozdobným šperkem všech žen, které jsou pověstné svým dobrým vkusem, rafinovaností a zábavnou osobností. Dominantu telefonu představuje 2,8“ velký dotykový displej. Perleťově bílý zadní kryt a tlačítko ve tvaru diamantového krystalu na čelním krytu pak dodávají telefonu Samsung Diva na exklusivitě a činí jej nepřehlédnutelným.
Samsung Diva však zaujme i jinými vlastnosti, než je hezká „tvář“. S 3,2 MPx fotoaparátem s funkcemi “Beauty shot” (Zachycení krásy), vám umožňí retuš snímku a “Lomo effect” (Efekt lomo) povýší běžné snímky na umělecké dílo. Již nikdy tak nebudete nad svými fotografiemi naříkat, naopak s nadšením se o ně podělíte se svými přáteli. Například prostřednictvím sociálních sítí, jako jsou Facebook či MySpace, ke kterým je přístup jednoduchou záležitostí.
Každá žena ocení i takové funkce, které jí pomohou k většímu pocitu bezpečí. “SOS Message” (Zpráva SOS) a “Fake Call” (Falešné volání), umožňují zůstat v klidu v případě potenciálně riskantních situací.
Funkce “Wish List” představuje seznam věcí, které si chcete koupit a pomáhá tak zorganizovat si lépe život plný nákupů. Tichý režim umožní uživatelkám v případě nutnosti v mžiku telefon ztišit. Samsung Diva pojme až 2000 vašich kontaktů, každý kontakt přitom můžete doplnit o široké spektrum informací. Jak je již zcela běžné u dotykových telefonů Samsung, také Diva disponuje uživatelským rozhraním TouchWiz, které vám usnadní přístup k oblíbeným funkcím telefonu. vychutnat si můžete také ryze dámské uživatelské prostředí laděné do růžova. Na výběr máte z několika typů fontů písma.
Samsung Diva (S7070) bude na českém trhu od 1. března 2010 za orientační cenu 5 199,- Kč včetně DPH.
Samsung (S7070)
Síť EDGE/GPRS Class 12 Tri-band (900/1800/1900)
Displej 2,8" 16M barevný TFT LCD displej (240x320)
Fotoaparát Fotoaparát s rozlišením 3,2 Mpx
Editor obrazu (Beauty shot, Lomo effect atd.), Video záznam: MPEG4 / H.263
Audio Hudební přehrávač, FM rádio s RDS
MP3/ AAC / AAC+ / eAAC+ / WMA / MIDI vyzváněcí tón
Podávání zpráv SMS/EMS/MMS
Víceúčelový Instant Messenger
Funkce s přidanou hodnotou Seznam přání / Tichý režim / Falešné volání / Vyhledávač mobilů / Zpráva SOS / Hlasitý telefon
Konektivita Bluetooth v2.1 / USB 2.0 High Speed / WAP 2.0 / Java MIDP 2.1
Paměť 40MB uživatelská paměť + externí paměť (microSD) až 8GB
Rozměry 101 x 54,8 x 13,4 mm / 94 g
Baterie 960 mAh (doba hovoru: až 10 hodin / Pohotovostní režim: až 800 hod)

Tiskové zprávy

Diskuse