250 GB USB flash Kingston DataTraveler 310

25. 2. 2010 19:16    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Kingston Digital představuje nový design u svého USB flash disku s kapacitou 256 GB

250 GB USB flash Kingston DataTraveler 310

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Díky flash disku Kingston DataTraveler 310 můžete snadno přenášet i ty největší soubory

Společnost Kingston Digital Europe Ltd, dceřiná společnost korporace Kingston Technology Corporation, nezávislý přední světový výrobce paměťových produktů dnes oznámila, že uvádí na trh flash disk Kingston DataTraveler 310 – nejnovější úložné zařízení, které uživatelům umožní nosit s sebou kompletní digitální portfolio své dokumentace. Kingston DataTraveler 310 nahrazuje 256gigabytový DataTraveler 300, jenž byl uveden na trh v červenci roku 2009. Uživatelé flash disku DataTraveler 310 jistě ocení vysoké přenosové rychlosti a ochranu dat pomocí softwaru Password Traveler.
„Viděli jsme určitou příležitost v rozšíření kapacity USB Flash disků, které jsou na trhu dostupné. Díky zpětné vazbě od našich zákazníků a díky našemu vývoji jsme dospěli k závěru, že je to vynikající řešení pro konstruktéry, inženýry a architekty, kteří musí ukládat a přenášet velké datové soubory“, řekl Steve Hall, ředitel vývoje flash produktů společnosti Kingston. „Kingston DataTraveler 310 je ideálním pomocníkem pro ty, kdo chtějí rozšířit úložnou kapacitu svého notebooku.“ Pro nadšence, kteří chtějí mít snadný přístup ke své kompletní mediální knihovně, je Kingston DataTraveler 310 ideální, protože na něj lze uložit až 365 CD, 54 DVD nebo 51 000 fotografií*. Díky tomuto zařízení je celá datová knihovna snadno po ruce.
Součástí flash disku Kingston DataTraveler 310 je i software Password Traveler, který uživateli umožňuje vytvořit si privátní zónu chráněnou heslem. Zabezpečená oblast disku může tvořit až 90% jeho celkové kapacity a nevyžadují se správcovská oprávnění.
The Kingston DataTraveler 310 je k dispozici pouze s kapacitou 256 GB a vztahuje se na něj pětiletá záruka a nepřetržitá technická podpora. Více informací najdete na stránkách www.kingston.com/europe

Tiskové zprávy

Diskuse