Počitačové myši Microsoft s technologií Bluetrack

25. 2. 2010 17:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová série elegantních myší Microsoft s technologií Bluetrack přichází

Počitačové myši Microsoft s technologií Bluetrack

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Microsoft představil nové drátové i bezdrátové myši s technologií Bluetrack pro domácnosti, kanceláře i uživatele na cestách

Microsoft představil své nejnovější myši s technologií inovativního snímání povrchu Bluetrack pro použití v domácnosti, kanceláři i na cestách. Trojice myší Wireless Mobile Mouse 3500, Wireless Mouse 2000 a Comfort Mouse 4500 s technologií snímání modrou diodou v sobě kombinuje to nejlepší z oblasti ergonomie a elegantního designu. Navazují na osvědčenou spolehlivost předchozích modelů a díky své nízké ceně jsou dostupné všem uživatelům. Tak jako mnoho dalších myší Microsoft, jsou i nové modely dostupné v několika barevných provedeních.

Nové myši jsou určeny, díky svému kompaktnímu designu a vysoké přesnosti snímání na nejrůznějších površích, především uživatelům na cestách. Podložky pod myš jsou od uvedení technologie Bluetrack v září 2008 minulostí. Ta spočívá ve využití modré diody ke snímání povrchu, což umožňuje vyšší zaznamenané rozlišení než doposud používané červené spektrum. Pro uživatele myší Microsoft to znamená, že mohou svou myš používat na jakémkoli povrchu, od žulových kuchyňských linek přes dřevěné stolky kaváren po opěrku ruky například v letadle.

Wireless Mobile Mouse 3500 a Wireless Mouse 2000
Bezdrátové modely splňují náročné požadavky na ergonomii díky obouručnímu designu a pogumovaným bočním stranám pro pohodlnou celodenní práci. Samozřejmostí je také zmiňovaná integrace inovativní technologie Bluetrack. Wireless Mobile Mouse 3500 komunikuje s počítačem prostřednictvím mini přijímače, který lze skoro celý schovat v USB portu. Díky jeho velikosti odpadá i nutnost vytahování přijímače v případě přenášení notebooku. Druhý bezdrátový model Wireless Mouse 2000 je vybaven USB přijímačem klasického tvaru. Oba modely s počítačem komunikují prostřednictvím radiových vln v pásmu 2,4 GHz. Model Wireless Mobile Mouse 3500 bude dostupný v metalických odstínech šedé a růžové, druhá bezdrátová myš v elegantní šedé variantě.

Comfort Mouse 4500
Myš Comfort Mouse 4500 je první drátovou myší s technologií Bluetrack a je tak ideální pro uživatele, kteří se nechtějí spoléhat na napájení bateriemi. Myš je díky univerzálnímu designu určena pravákům i levákům a bude dostupná nejen v klasické černé, ale i ve třech speciálních odstínech modré, červené a růžové. Samozřejmostí je u všech třech modelů podpora nové generace operačního systému Windows 7.

Dostupnost a cena
Myši Wireless Mouse 2000 a Comfort Mouse 4500 budou dostupné v březnu za odhadovanou doporučenou maloobchodní cenu 699 Kč, resp. 899 Kč. Model Wireless Mobile Mouse 3500 se dostane na pulty obchodů v dubnu tohoto roku za doporučenou cenu 799 Kč. Na všechny 3 novinky se celosvětově vztahuje tříletá záruka.

Více informací naleznete na microsoft.com/cze/hardware nebo v oficiálním klubu Microsoft hardware na Facebooku.

Tiskové zprávy

Diskuse