O2 - Neomezené volání nyní o 30 % levněji

25. 2. 2010 17:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Neomezené volání s O2 nyní o 30 % levněji

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Telefónica O2 připravila speciální nabídku pro nové uživatele neomezených paušálních tarifů z rodiny O2 NEON. Zákazníci, kteří si aktivují nové číslo s tarifem O2 NEON L, L+, XL nebo XXL, na něj získají 30% slevu po celou dobu jeho užívání (tj. 2 nebo 3 roky podle smlouvy). Tato akce platí pro všechny drobné podnikatele či živnostníky s platným IČ a bude probíhat v období od 1. do 14. března 2010.

"Jsme přesvědčeni o tom, že živnostníci a drobní podnikatelé ocení neomezené volání v rámci tarifů O2 NEON. Snažíme se jim pomáhat v rozvoji a optimalizovat cenové náklady. Současná akční nabídka tak přináší nejlevnější volání v této kategorii na trhu a umožní zákazníkům ušetřit až desítky tisíc korun ročně," říká Tobias Keller, marketingový ředitel ze společnosti Telefónica O2.

Tarify O2 NEON patří k základní nabídce společnosti a jsou založeny na neomezeném čerpání vybraných služeb. Zmíněná 30% sleva se týká tarifů O2 NEON L až XXL. S paušálem O2 NEON L a L+ mohou zákazníci volat na pevnou linku a do mobilní sítě O2 o víkendech, svátcích a mimo špičku zdarma. K tomu mají volných 120 nebo 300 minut do všech ostatních sítí. S tarifem O2 NEON XL je volání na mobilní čísla O2 a pevné linky zdarma kdykoliv, navíc ještě s dalšími 600 volnými minutami do ostatních sítí. S tarifem O2 NEON XXL je v rámci měsíčního paušálu volání zcela neomezené. Detailní informace a ceník tarifů je k dispozici na stránkách společnosti.

Tiskové zprávy

Diskuse