U:fon - nový tarif s názvem Unifon

25. 2. 2010 18:58    Rubrika: Tiskové zprávy

NOVÝ UNIFON NAHRADÍ VŠECHNY DOSAVADNÍ HLASOVÉ TARIFY OD U:FONA

1. března začne U:fon nabízet nový tarif s názvem Unifon – univerzální telefon pro levné volání. Univerzální proto, že de facto vzniká spojením mobilního a fixního hlasu, které U:fon nabízel doposud, a v novém tarifu kombinuje výhody obou. Koncová zařízení (telefony) si přitom budou vybírat zákazníci sami podle toho, jak a kde budou chtít službu využívat. Tarif Unifon nahrazuje veškeré dosavadní hlasové tarify U:fona – mobilní i fixní (netýká se zákazníků zpětně).

„Unifon je určen především těm zákazníkům, kteří své účty při volání velmi hlídají, snaží se vejít do první minuty, používají spíše SMSky nebo se vzájemně prozvánějí. My jim chceme umožnit levnější volání, při kterém se už nebudou muset jakkoli omezovat,“ říká Jana Studničková, marketingová a obchodní ředitelka společnosti MobilKom, která U:fona provozuje. „Naše pokrytí není a ani v dohledné době nebude dosahovat 100 % území. Na druhou stranu všichni, kdo mají v místě svého bydliště dobré pokrytí, pohybují se především v jeho okolí a netráví většinu času na cestách, mohou na volání s U:fonem významně ušetřit,“ doplňuje Studničková. Unifon představuje také ideální řešení pro ty, kdo tráví část roku doma, část například na chatě, a potřebují být ve spojení za jeden paušál. Využití Unifonu je tak nomádní – neúplnost pokrytí nedovoluje 100% mobilitu, na druhou stranu se díky přenosnosti a volnosti při výběru telefonů nejedná ani o klasickou pevnou linku. Číslo – geografické či mobilní – si stejně jako telefon vybírá zákazník.

Přístroje pro tarify Unifon a Unifon DUO:

U tarifu Unifon s měsíčním paušálem 290 Kč zůstává tradiční volání a SMS v síti U:fon zdarma, do všech ostatních sítí je v rámci tarifu k dispozici 30 volných minut. „Tarif je k dispozici i v populární verzi DUO, kdy za 390 Kč měsíčně zákazník získá rovnou 2 telefony a 2 paušály v jednom. Tento produkt se nám v minulosti velmi osvědčil, protože zákazník může rovnou čerpat hlavní benefit U:fona – volání v síti zdarma,“ říká Jana Studničková.

K oběma základním tarifům je možné si dokoupit další doplňkové služby: více volných minut do cizích sítí nebo internet.

Přehled cen za paušály a volání:

Unifon
Měsíční paušál: 290 Kč
Volání a SMS v síti U:fon : zdarma
Volání na pevnou – jiné sítě: 0,90 Kč
Volání na mobily – jiné sítě: 2,90 Kč
SMS – jiné sítě: 1,90 Kč
Volné minuty do všech ostatních sítí v ČR a pevných sítí v Evropě: 30

Unifon DUO
Měsíční paušál: 390 Kč
Volání a SMS v síti U:fon : zdarma
Volání na pevnou – jiné sítě: 0,90 Kč