Vodafone zlevní datový tarif Připojení na stálo

25. 2. 2010 17:38    Rubrika: Tiskové zprávy

Vodafone zlevní datový tarif Připojení na stálo o pětinu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vodafone od 6. března zlevní o pětinu měsíční datový tarif Připojení na stálo. Všichni stávající i noví zákazníci za tento tarif pro časté připojení k mobilnímu internetu v počítači nebo notebooku zaplatí měsíčně 525 Kč (včetně 20% DPH), místo dosavadních 650 Kč.

„Vyslyšeli jsme přání našich zákazníků a natrvalo jim snižujeme cenu datového tarifu, se kterým nemusí brát ohled na množství stažených dat,“ říká Mario Mele, Viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu a dodává: „Již před rokem se nám podařilo nastartovat používání mobilního internetu a stejnou cestou chceme jít i letos.“

Datový tarif Připojení na stálo nabízí Vodafone zákazníkům od února 2008. Za tu do budu si získal velkou oblibu jak u firemních, tak nefiremních zákazníků, kteří se chtějí k mobilnímu k internetu připojit odkudkoliv. V současnosti mobilní internet využívá více než 400 tisíc zákazníků.

Datový tarif pro připojení k internetu v počítači/notebooku:

Připojení na stálo Cena s 20% DPH
Měsíční datový tarif (FUP 3 GB) 525 Kč (650 Kč)

Datové tarify pro připojení k internetu v mobilu:

Vodafone Internet do mobilu na den Cena s 20% DPH
Denní datový tarif (FUP 5 MB) 17 Kč

Vodafone Internet do mobilu na měsíc Cena s 20% DPH
Měsíční datový tarif (FUP 100 MB) 177 Kč

Vodafone nabízí datové přenosy pomocí technologií GPRS/EDGE/3G. V současnosti mobilní operátor na trhu disponuje nejlepším pokrytím datové sítě EDGE, která je dostupná pro 92 % obyvatel České republiky. Firma zároveň intenzivně pracuje na výstavbě sítě 3G. Ta je zatím v testovacím a komerčním provozu dostupná pro 45 procent obyvatel Prahy.

Tiskové zprávy

Diskuse