Mio spouští nový elektronický obchod

1. 3. 2010 14:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Pohodlné a rychlé nakupování z domova, široká nabídka produktů a služeb

Společnost Mio Technology, jeden z předních výrobců přenosných navigačních zařízení, počínaje dnešním dnem spouští nový elektronický obchod, kde si zákazníci mohou zakoupit všechno, co potřebují pro své Mio navigace. Nový e-shop je provozován na adrese http://eu.mio.com/cs_cz/eshop.htm.

Nový internetový obchod společnosti Mio nabízí možnost širokého výběru produktů, map, softwarů a příslušenství. Hledáte-li mapy pro jiné země, doplňky nebo jen výhodnou koupi, rychlá a jednoduchá stránka http://eu.mio.com/cs_cz/eshop.htm vám poskytne radost z nakupování. Mio se navíc spojilo s Wcities a vytvořilo nejlepší informativní cestovní průvodce pro cestování plné zábavy. Tyto cestovní příručky jsou nabité informacemi o nejlepších místech k návštěvě, nejzajímavějších atrakcích, skvělých restauracích, o místní kultuře a zvycích a mnohých dalších a jsou rovněž součástí nového e-shopu. Nechybí ani aktualizace pro starší modely navigací. Obchod je průběžně doplňován o další sortiment pro co nejširší nabídku uživatelů navigací Mio. V současné době je možné platit platební kartou v EUR měně, v nejbližší době proběhne změna na lokální měnu.

„Při spuštění internetového obchodu jsme kladli důraz především na jednoduchost, image a celkovou rychlost systému,“ uvádí Tomáš Kudweis, obchodní a marketingový manažer společnosti Mio Česká republika. „Při návštěvě naší stránky získávají zákazníci možnost širokého výběru z celého našeho portfolia produktů a služeb. Věříme, že otevřením e-shopu přispějeme k uspokojení požadavků našich zákazníků.“