Logitech Laptop Speaker Z205 pro notebooky

2. 3. 2010 16:52    Rubrika: Tiskové zprávy

Skladné audio pro váš notebook: Společnost Logitech představuje reproduktor určený pro netbooky a notebooky

Logitech Laptop Speaker Z205 pro notebooky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Reproduktor Logitech Laptop Speaker Z205 zajistí skvělý zvuk pro malé počítače

Notebooky a netbooky jsou skladné a dostatečně výkonné, abyste s nimi mohli dělat to, co vás těší – poslouchat hudbu, sledovat filmy a provádět videohovory. Ale s tím, jak se počítače neustále zmenšují, klesá i kvalita zvuku. A právě kvůli zkvalitnění poslechu vašich oblíbených nahrávek nebo filmů dnes společnost Logitech oznámila, že uvádí na trh reproduktor Logitech® Laptop Speaker Z205 — lehký reproduktor s úchytkou, který vám umožní těšit se z kvalitního poslechu, ať se svým notebookem přijdete kamkoli.

"Lidé jsou rádi, že jejich notebook je skladný, ale často postrádají kvalitní poslech, který mohou zajistit jen externí reproduktory," říká Mark Schneider, viceprezident a generální ředitel audio divize společnosti Logitech. "Při navrhování reproduktoru Logitech Laptop Speaker Z205 jsme chtěli lidem dopřát lepší kvalitu poslechu, aniž by při sledování filmů a poslechu hudby museli obětovat skladnost. Reproduktor Laptop Speaker Z205 je totiž dostatečně malý, abyste ho mohli hodit do tašky, ale zároveň produkuje kvalitní zvuk."

Ať už používáte notebook s operačním systémem Mac® nebo Windows® či netbook, reproduktor Logitech Laptop Speaker Z205 se dá bez problémů přichytit na většinu notebookových obrazovek. Reproduktor Laptop Speaker Z205 je navíc malý — má tloušťku přibližně 3,5 centimetru a na výšku měří zhruba 6,3 centimetru — což znamená, že si ho kdykoli můžete vzít s sebou. Ochranný kryt chrání reproduktor při přenášení v kufříku nebo batohu.

Když se tedy nyní budete dívat na svůj oblíbený pořad, poslouchat Last.fm™ nebo zahajovat videohovor, můžete si při tom díky dvěma výkonným driverům, zabudovanému zesilovači a akusticky vyladěnému šasi užívat bohaté, plné stereo. Navíc můžete pomocí ovládacích prvků umístěných na horní straně reproduktoru snadno nastavovat hlasitost, a také reproduktor zapnout a vypnout. Jediné, co potřebujete pro zapojení a napájení reproduktoru, je přiložený USB kabel. Není tedy nutné připojovat se na externí zdroj napětí — takže stačí zapojit Z205 do počítače a pak si už jen užívat zábavu.

Cena a dostupnost
Reproduktor Logitech Laptop Speaker Z205 by měl být v Evropě dostupný v březnu za doporučenou maloobchodní cenu 1 560 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse