Nintendo DSi XL přijde do ČR 5. března

2. 3. 2010 17:36    Rubrika: Tiskové zprávy

Podělte se o zábavu a potěšení z hraní na přenosných herních konzolích s partnery, přáteli i členy vaší rodiny. Nintendo DSi XL přichází s opravdu nepřehlédnutelnou novinkou: dvojicí displejů doslova šokujících svou velikostí a velkoryse pojatým pozorovacím úhlem. Na evropský trh Nintendo DSi XL zavítá již 5. března tohoto roku.

Nintendo DSi XL přijde do ČR 5. března

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dvě velké obrazovky s úhlopříčkou 4.2" (což je hodnota, která překonává svého předchůdce Nintendo DS Lite o celých 93%) vás vtáhnou přímo do víru akce a dobrodružství. Osvědčené herní legendy jako například New Super Mario Bros anebo Mario Kart dostávají na dvojici doslova mamutích displejů zcela nový rozměr. Nejde však jen o pouhý vizuální efekt: větší plocha dotykové obrazovky znamená i daleko preciznější a komfortnější práci s ovládacím perem. Chrabrého hrdinu Linka v titulu The Legend of Zelda: Spirit Tracks tak budete spletitým podzemním labyrintem provádět s akurátní přesností a z ní plynoucím ojedinělým zážitkem z pohodlného ovládání.

Aby potěšujících novinek nebylo málo, dostanete navíc ke každému Nintendu DSi XL dva hodnotné DSiWare tituly: logickou záležitost Dr Kawashima’s: Little Bit of Brain Training: Arts Edition a užitečný slovník Dictionary 6 in 1 s podporou kamerky. Dalším milým bonusem navíc je pak internetový prohlížeč Nintendo DSi Browser, který vám vždy ochotně přes Wi-Fi připojení otevře bránu do vzrušujícího světa této populární celosvětové sítě. Surfování, chtatování, Facebook, nic není s DSi XL problém. Nintendo DSi XL přichází na trh ve dvou barevných variantách: vínově červené a tmavě hnědé. Omračující zářivý lesk zdobí vrchní stranu elegantní konzole, zatímco její spodek je vyveden v praktickém matném provedení. Nintendo DSi XL se vám při hraní bude skvěle držet jak ve vašich rukou, tak i na jakémkoliv dalším povrchu, například desce stolu. Nový je i stylus – speciální pero pro práci s dotykovou obrazovkou, které činí hru mnohem komfortnější a přirozenější.

Jinak nový model nabízí všechny funkce jako jeho předchůdce Nintendo DSi (které se na trhu objevilo v dubnu 2009): možnost stahování her z Nintendo DSi Shopu, pořizování i úpravu fotografií a jejich následné sdílení s vašimi přáteli a samozřejmě i bohaté možnosti práce s hudebními a zvukovými nahrávkami, přehrávání oblíbené hudby apod.

Nintendo DSi XL je již čtvrtým přírůstkem do oblíbené rodiny nejnovější generace handheldů společnosti Nintendo. A rodina je to značně početná a rozrostlá: do dnešního dne čítá více než sto milionů spokojených hráčů a hráček z celého světa! Nejnovější model s označením DSi XL přináší tradiční prvky, kterými prosluli jeho předchůdci a zároveň posouvá intenzitu hráčských zážitků na zcela novou úroveň.

Užijte si skvělou zábavu, která propukne již 5. března tohoto roku, kdy nové Nintendo DSi XL zavítá na pulty českých prodejen.

Tiskové zprávy

Diskuse