Mobilni telefon Nokia C5 přichází na trh

2. 3. 2010 15:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Nokia dnes odhalila model Nokia C5, chytrý přístroj, který je optimalizovaný pro přístup k sociálním sítím a sdílení. Tento kompaktní telefon zahrnuje přístup ke škále mobilních služeb poskytovaných společností Nokia, jako je navigace zdarma, a to v cenově dostupném balení s předpokládanou prodejní cenou 135 € bez daní a dotací.

Mobilni telefon Nokia C5 přichází na trh

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

S přímým přístupem z domovské obrazovky k oblíbeným kontaktům nebo prostřednictvím telefonního seznamu ke statusům vašich přátel na Facebooku vás bude Nokia C5 spojovat s lidmi, na kterých vám nejvíce záleží. Přístup k sociálním sítím, jako jsou Facebook nebo MySpace, je rychlý a snadný, stejně jako přístup k Instant Messagingu či e-mailu na Ovi Mail nebo k e-mailovým účtům dalších poskytovatelů, který má na starosti aplikace Nokia Messaging. Díky vestavěnému 3,2 megapixelovému fotoaparátu, 2 GB paměťové kartě obsažené přímo v balení a podpoře vysokorychlostních mobilních datových přenosů pro bezproblémové nahrávání fotografií a videí na různé online komunity, je Nokia C5 jako stvořená pro sdílení zážitků z vašeho života.

Nokia C5 nabízí nejnovější verzi Ovi Maps s bezplatnou pěší a automobilovou navigací a integrovaným sdílením polohy s přáteli na Facebooku. Nokia C5 rovněž poskytuje rychlý přístup na web, který vám umožní snadný přístup k vašim oblíbeným stránkám na internetu nebo řadě aplikací na Ovi Store.

Nokia C5 se na českém trhu objeví v průběhu dubna roku 2010.

Nová řada Cseries přestavuje základ portfolia společnosti Nokia, zaměřující se na sociální interakci mezi přáteli a rodinou.

Tiskové zprávy

Diskuse