Universální dálkové ovladače Logitech Harmony

3. 3. 2010 18:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Logitech rozšiřuje svou řadu známých a oceněných dálkových ovladačů Harmony

Universální dálkové ovladače Logitech Harmony

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nastavit a používat dálkové ovladače Logitech Harmony 600 Remote a Logitech Harmony 650 Remote je opravdu hračka

Téměř všechna elektronická zařízení, která dnes v obývacích pokojích slouží k zábavě, využívají dálkové ovládání, takže tato vymoženost pro většinu lidí představuje vítané zjednodušení obsluhy složitých domácích zábavních zařízení a je nezbytná i pro ty nejjednodušší úkony, jako je například zapnutí televize. Dnes společnost Logitech oznámila rozšíření řady svých dálkových ovladačů Logitech® Harmony® a představila dálkové ovladače Logitech® Harmony® 600 Remote a Logitech® Harmony® 650 Remote. Díky jedinému stisknutí tlačítka uživatel může ovládat různá zařízení. Oba dálkové ovladače se velmi jednoduše nastavují i používají a mohou nahradit až pět dalších dálkových ovladačů.

"Proč mít jeden dálkový ovladač na televizi, jeden na digitální videorekordér (DVR), jeden na DVD přehrávač a jeden pro audio-video sestavu?" říká Ashish Arora, viceprezident a generální ředitel divize Digital home group společnosti Logitech. "Dálkový ovladač Logitech Harmony sjednocuje vše do jednoho ovladače, čímž je ovládání zařízení pro zábavu skutečně zábavou, a obsluhovat ho je hračka nejen pro rodinu, ale pro každého, komu se dostane do ruky."

Když se rodina společně s přáteli sejde kolem televize, díky dálkovému ovladači Logitech Harmony je všechno jednodušší. Oba nové dálkové ovladače Logitech Harmony mají ovládací tlačítka na jedno stisknutí, díky nimž je možné automaticky zapnout správné zařízení a zvolit jeho správné nastavení. Po dokončení nastavení pomocí internetu stačí pouze kliknout na aktivitu, kterou si zvolíte — například "sledování DVD" — a ovladač Logitech Harmony se automaticky přepne na to správné zařízení a zvolí ty správné vstupy.

Příkazy potřebné k obsluze ovladače Logitech Harmony 600 (například funkce zapnutí/vypnutí nebo hlasitost), se zobrazují na monochromatickém podsvíceném displeji. Interaktivní displej vám v případě potřeby může poskytnout také nápovědu — stačí zvolit tlačítko Help a odpovědět na otázky, které se objeví.

Pokud máte raději barevný displej, bude vás zajímat ovladač Logitech Harmony 650, protože na jeho displeji se zobrazují barevné ikony oblíbených kanálů a rovněž příkazy potřebné k ovládání vašich zařízení. Pokud se tedy například díváte na televizi, na displeji se zobrazí ikony vašich oblíbených stanic, takže se na ně můžete přepnout jediným stisknutím tlačítka. Není tedy potřeba si pamatovat a zadávat číslo stanice. Oba nové dálkové ovladače Logitech Harmony mohou nahradit až pět jiných dálkových ovladačů, a tak se díky nim zbavíte komplikací a zmatku, které jsou s používáním mnoha ovladačů spojeny.

Nové dálkové ovladače tedy znovu rozšiřují řadu ovladačů Harmony, která již získala několik ocenění. Do této řady patří i ovladače Logitech® Harmony® 700, který ovládá až šest zařízení a dá se dobíjet, a rovněž už pověstný Logitech® Harmony® One s úžasným dotykovým displejem.

Už žádné vkládání vstupních kódů
Nastavení ovladačů Logitech Harmony je opravdu hračka. Ovladač stačí připojit k počítači, najít stránky www.logitech.com/MyHarmony, a stáhnout si příslušný software. Budete požádáni o vložení dat ohledně výrobce a čísla modelu daného zařízení, a zbytek už udělá software Logitech Harmony. Můžete si být jistí, že dálkový ovladač Logitech Harmony je schopen ovládat v podstatě jakékoli domácí zařízení využívající infračervené signály, a to od Betamaxu až po Blu-ray™.

Společnost Logitech podporuje ovládání více než 250 000 domácích zařízení určených pro zábavu, která spadají pod více než 5 000 obchodních značek. Naše databáze těchto zařízení je každý den rozšiřována, takže si můžete být jistí, že naše dálkové ovladače budou schopny pracovat se zařízením, které máte dnes nebo které si možná koupíte někdy v budoucnosti.

Cena a dostupnost
Dálkový ovladač Logitech Harmony 600 se bude prodávat za doporučenou maloobchodní cenu 1 560 Kč a doporučená maloobchodní cena ovladače Logitech Harmony 650 je 2 100 Kč. Oba nové dálkové ovladače Logitech Harmony by měly být ve Spojených státech a v Evropě k dispozici v březnu. Ovladače Logitech Harmony 700 a Logitech Harmony One jsou nyní k dispozici po celém světě za doporučenou maloobchodní cenu 3 990 Kč, respektive 4 990 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse