Acer rozšiřuje mezinárodní záruky pro notebooky

3. 3. 2010 18:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Stále větší část života trávíme na cestách. Cestujeme za vzděláním, za prací, za tím, co děláme rádi ve volném čase, a většinou s sebou vozíme notebook. Tím však riskujeme, že se poškodí, a tedy vznikají vyšší nároky na servis při pobytu v zahraničí.

Společnost Acer, která věnuje velkou pozornost potřebám uživatelů, se proto rozhodla nabídnout efektivní a kvalitní servis a současně rozšířit (zdarma) podmínky mezinárodní záruky.

Až do současné doby mohli uživatelé požádat o záruku Acer ITW, pokud jejich pobyt v zahraničí trval méně než 3 měsíce. To znamená, že záruku využívali především ti, kteří cestovali služebně. Nyní byla mezinárodní záruka Acer ITW prodloužena na 12 měsíců, aby i ostatní cestovatelé mohli získat tuto službu.

Rozšířená záruka umožňuje mj. také studentům cestujícím do zahraničí za studiem nebo uživatelům, kteří se zdržují delší dobu v jiné zemi, využívat přednosti záruky Acer ITW.

Společnost Acer chce průběžně zdokonalovat služby zákazníkům v rámci své rozsáhlé servisní sítě, a proto se rozhodla dále zvýšit počet míst, zajišťujících servis Acer ITW, a to v Číně, na Tchaj-wanu a v oblasti EMEA a AAP.
V poslední době vzniklo ve světě 38 nových servisů: 21 v Číně, čtyři na Tchaj-wanu, 10 v Evropě, na Středním východě a v Africe (oblast EMEA) a tři v pacifické oblasti Asie.

ITW představuje doplněk místní záruky a vztahuje se na výrobky Acer, avšak neplatí v zemi koupě. To znamená, že pokud si zakoupíte notebook Acer v Soulu, můžete si ho nechat opravit podle podmínek mezinárodní záruky ITW na služební cestě v USA nebo na zimních olympijských hrách ve Vancouveru.