Canon plánuje největší výstavní stánek historie Ipex

3. 3. 2010 18:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon představí na největším výstavním stánku historie Ipex komplexní nabídku profesionálního tisku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Hala 10, Stánek CDEF270, 18. až 26. května 2010, Birmingham NEC, Velká Británie

- Canon bude mít na veletrhu Ipex největší stánek v historii (2000 m2)
- Stánek bude zaměřen na potřeby grafiků a CRD
- Bude představeno komplexní portfolio tiskových technologií, řešení a podnikatelských nástrojů Canon
- První mezinárodní představení řady Canon imageRUNNER ADVANCE PRO light
- Nová mediální kampaň "Leap" má být inspirací pro podnikatele v oblasti tisku

Společnost Canon představí komplexní portfolio svých produktů v oblasti profesionálního tisku na největším výstavním stánku v historii Ipex. Plocha 2000 m2 bude rozdělena podle produktových odvětví s cílem nabídnout návštěvníkům maximum informací především pro oblast grafiky a podnikové reprografické oddělení (CRD).

V provozu budou návštěvníci vidět například stroje řady imagePRESS pro barevný i černobílý tisk spolu se softwarem Helix Production Workflow. Vůbec poprvé bude představena evropské veřejnosti nová řada image RUNNER ADVANCE PRO light. ImagePROGRAF zase nabídne ideální řešení pro komerční tiskárny a CRD, které potřebují velkoformátový tisk s fotografickou kvalitou a vysokým výkonem.

Všechna zařízení budou propojena se skutečnou produkcí, službami a centrem podpory, aby návštěvníci získali jasnou představu, jak produkty Canon fungují. Hosté získají informace o balíčcích služeb a podpoře společnosti Canon nejlepší ve své třídě.

Hlavním motem na výstavě Ipex bude "Cesta k zisku" a návštěvníky čeká prohlídka světa digitálního tisku, která jim představí služby a aplikace, jejichž přidaná hodnota odlišuje produkty Canon od konkurence.

Canon návštěvníkům představí možnosti podpory podnikání a nabídne poradenství prostřednictvím stručných Essential Business Builder workshopů. Konzultanti budou k dispozici po celou dobu výstavy a odpoví na všechny dotazy i názorně představí řešení pro dosažení optimálních cílů.

Kampaň s názvem "Leap"
Canon si v rámci mediální kampaně s názvem "Leap” klade za cíl přesvědčit tiskaře k návštěvě veletrhu Ipex, která jim nabídne možnost otevřené partnerské komunikace se zástupci společnosti Canon.

První kontaktní místo pro všechny zájemce o produkty Canon na veletrhu Ipex je internetová stránka www.canon-europe.com/ipex. Zde se mohou zájemci registrovat a obdrží řadu užitečných materiálů.

Pro každého, kdo hledá inspiraci, je připravena galerie "Leap", která představí reálné příklady zákazníků Canonu, kteří dosáhli pokroku díky redefinici nabídky či inovacím podnikatelských plánů vedoucích k nárůstu příjmů a posunu podnikání směrem vpředu.

"Minulý ročník výstavy Ipex byl odrazovým můstkem pro řadu imagePRESS. Od té doby soustavně pracujeme na rozvoji špičkových technologií, řešení a možností pro rozvoj podnikání v oblasti profesionálního tisku," říká Petr Jetel, produktový manažer profesionálního tisku společnosti Canon CZ a SK. "Cílem tohoto vývoje je pomoci rozvoji podnikání a Ipex nám dává skvělou příležitost názorně ukázat všechy možnosti, jak dosáhnout vyšších zisků."

Tiskové zprávy

Diskuse