Motorola se řadí mezi lídry v oblasti bezdrátové LAN infrastruktury

3. 3. 2010 19:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Divize Enterprise Mobility Solutions společnosti Motorola byla umístěna do kvadrantu lídrů ve zprávě (1) "Wireless LAN Infrastructure Magic Quadrant", kterou vypracovala přední analytická firma Gartner.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Uvedená zpráva společnosti Gartner umisťuje prodejce podle jejich "schopnosti realizace" a "ucelenosti jejich vize" v oblasti bezdrátové LAN infrastruktury. V rámci prvního kritéria, "Gartner hodnotí poskytovatele technologie z hlediska kvality a efektivnosti procesů, systémů, metod nebo postupů, které umožňují poskytovatelům IT služeb získat konkurenceschopnost, operativnost a efektivitu a pozitivně ovlivňovat své příjmy, schopnost udržet klienty a zvyšovat reputaci. A nakonec jsou poskytovatelé technologií souzeni také podle svých schopností a úspěšnosti při realizování své vize."

V rámci kritéria "ucelenosti vize" "hodnotí Gartner poskytovatele technologie z hlediska jejich schopnosti přesvědčivě formulovat logická prohlášení o současném a budoucím směřování trhu, inovacích, potřebách zákazníka a konkurenčních silách, ale i to, jak dobře zapadají do umístění od společnosti Gartner. A závěrem jsou poskytovatelé technologií hodnoceni také za své pochopení způsobu, jak je možné využívat tržní síly pro vytvoření příležitosti pro poskytovatele."

"Jsme nadšení z rozhodnutí společnosti Gartner umístit Motorolu do kvadrantu lídrů ve zprávě Magic Quadrant pro oblast bezdrátové LAN infrastruktury," uvádí Sujai Hajela, viceprezident a generální ředitel pro Wireless Network Solutions v divizi Motorola Enterprise Mobility Solutions. "Motorola věří, že toto je svědectvím o našem pokračujícím závazku poskytovat komplexní a inovativní portfolio bezdrátových LAN řešení, která nabízí zákazníkům pohyblivost spojenou s bezdrátovým systémem, a pomáhají jim řešit měnící se dynamiku trhu a připravovat své podniky na růst."

Zpráva udává, že "prodejce v kvadrantu lídrů prokázal schopnost splnit velké množství různých požadavků zákazníků, poskytovat koncová řešení založená na infrastruktuře a to, že má ekonomickou životaschopnost, která zaručí pokračování podpory i po instalaci. Lídři mají prokázat schopnost utvářet trh, udržovat silné vazby se svými partnery a zákazníky a nemít žádné zjevné mezery ve svém portfoliu."

Společnost Motorola poskytuje nepřerušovanou konektivitu, která vkládá informace do rukou uživatelů v reálném čase, což zákazníkům přináší obratnost, kterou potřebují pro růst svého podnikání nebo pro lepší službu a ochranu veřejnosti. Bezkonkurenční bezdrátová síťová řešení, která nepřerušovaně fungují spolu se zařízeními světové třídy společnosti Motorola, zahrnují bezdrátové LAN sítě pro vnitřní prostředí, vnější bezdrátové mesh, point-to-multipoint, point-to-point sítě a řešení voice-over-WLAN. V kombinaci s výkonnými softwarovými nástroji pro navrhování bezdrátových sítí, pro špičkovou bezpečnost, správu a řešení problémů poskytují řešení Motoroly důvěryhodné zasíťování a přístup kdekoliv organizacím po celém světě.

(1)Gartner, "Magic Quadrant for Wireless LAN Infrastructure” T. Zimmerman a kolektiv, 12. února 2010

Magic Quadrant je chráněn autorským právem společnosti Gartner, Inc. z roku 2010 a je používán s jejím svolením. Magic Quadrant představuje grafickou reprezentaci trhu v určitém časovém období. Zobrazuje analýzu toho, jak si určití prodejci stojí v rámci tržních kritérií, která jsou definována společností Gartner. Gartner nepodporuje žádného prodejce, výrobek nebo službu zobrazenou v Magic Quadrant a neradí uživatelům technologií, aby si vybírali pouze prodejce umístěné v kvadrantu lídrů. Magic Quadrant je zamýšlen pouze jako nástroj pro výzkum trhu a není jeho cílem působit jako nějaký návod pro činnost. Společnost Gartner odmítá jakékoliv záruky, výslovné či implicitní, pokud jde o tento výzkum, včetně všech záruk ohledně dobrého stavu či vhodnosti použití k určitému účelu.

Tiskové zprávy

Diskuse