Netbook Acer Aspire One 752

4. 3. 2010 20:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový netbook Acer Aspire One 752

Netbook Acer Aspire One 752

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Když se ultrapřenosnost setká s výkonem

Být neustále připojený k internetu patří k hlavním současným trendům. Neméně důležitá je však i možnost sledovat multimediální obsah a dokončit práci tak, jak potřebujete. Právě nový Acer Aspire One 752 splňuje dokonale oba tyto požadavky.

Aspire One 752, který je neobyčejně tenký a lehký, dosahuje optimálního výkonu díky použití procesoru Intel®, displeje 16:9 s vysokým rozlišením a zdokonaleného zvukového systému Dolby. Je to ideální společník, který umožní na cestách bez omezení sledovat digitální zábavu, přehrávat videa a hudbu a přitom pracovat s nejvyšší produktivitou.

Počítač s výškou pouhých 22 mm (méně než 1"), hmotností jen 1,40 kg a kompaktním provedení 11,6" je dostatečně tenký a lehký, abyste ho mohli neustále nosit s sebou a pracovat podle svého. Počítač nabízený ve čtyřech barevných odstínech – černém Diamond Black, červeném Ruby Red, bílém Seashell White a modrém Sapphire Blue - dokazuje, jak velká pozornost byla věnována veškerým detailům. Klávesnice Acer FineTip standardní velikosti nabízí nejvyšší pohodlí při psaní a vícedotykové ukazovací zařízení usnadňuje navigaci intuitivními pohyby prstů. K přetáčení dokumentů, otáčení stránek a zvětšování či zmenšování detailů vám stačí také jen prsty. Umístění portů VGA a LAN v zadních rozích šasí zaručuje elegantní vzhled notebooku a usnadňuje přenášení.

Aspire One 752 je vybaven 11,6” LED displejem Acer CineCrystal s vysokým rozlišením 1366x768 a poměrem stran 16:9, který umožňuje dokonale si vychutnat obsah ve vysokém rozlišení a v nejvyšší kvalitě. Formát displeje zajišťuje pohodlné sledování a optimální přenosnost. Zdokonalený zvukový systém druhé generace Dolby Sound Room, který vytváří vícekanálový zvuk i v běžných stereofonních sluchátkách, a port HDMI spolu s integrovanou 3D grafikou poskytují neopakovatelné vizuální zážitky s vynikajícím podáním barev a pohybu. Aspire One 752 nabízí jedinečnou zábavu na cestách.

Aspire One 752 je vybaven připojením WiFi s podporou technologie Acer SignalUp, Gigabit Ethernet LAN, volitelným modulem Bluetooth 2.1 a zaručuje tak naprostou nezávislost –uživatelé tak získávají úplnou kontrolu nad online spojením bez časových i místních omezení.

Notebook dodávaný s webovou kamerou Acer CrystalEye a integrovaným mikrofonem představuje okno otevřené do světa, které nabízí přístup k oblíbeným sociálním sítím, možnost spojit se videochatem s rodinou a přáteli, sestavit obchodní videokonferenci anebo sledovat videa na webu.

Aspire One 752 je osazen procesorem Intel® Celeron® 743 ULV, mobilním čipsetem Intel® GS45 Express, mobilní grafikou Intel® Graphics Media Accelerator (GMA) 4500MHD, která zaručuje přehrávání videí ve vysokém rozlišení a vynikající 3D výkon, a dále pamětí DDR2, jíž lze rozšířit až na 4 GB. Přes své kompaktní provedení je vybaven pevným diskem s kapacitou až 320 GB a víceformátovou čtečkou paměťových karet pro ukládání dat a pohodlné sdílení souborů.

Použití energeticky úsporných dílů, jako např. procesoru ULV a panelu podsvíceného LED diodami, navíc přispívá k výraznému snížení spotřeby energie ve srovnání se standardními panely, a tedy netbook dokáže poskytnout naprostou bezdrátovou nezávislost a digitální zábavu díky až pětihodinové výdrži baterie.

Tiskové zprávy

Diskuse