Pouzdra Belkin pro Apple iPad

4. 3. 2010 19:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Cestování s novými pouzdry Belkin pro Apple iPad

Pouzdra Belkin pro Apple iPad

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Nová stylová pouzdra mají vyztužené stěny, které chrání povrch dotykového displeje v zařízení Apple iPad

- Nová pouzdra Belkin nabízejí štíhlý tvar a dostatek prostoru pro příslušenství

Společnost Belkin oznámila uvedení řady nových pouzder, která doplňují a chrání váš nový Apple iPad při cestování. Mezi nová desetipalcová pouzdra náleží modely Grip, Vue a Pleated. Pouzdra mají vyztužené stěny, aby se dotykový displej zařízení iPad nepoškrábal, a současně poskytují prostor pro ostatní zařízení, jako je iPhone, čtečka médií, nabíječka nebo sluchátka.

Nová řada pouzder od společnosti Belkin neslouží pouze jako ideální ochrana zařízení iPad před nárazy, ale kromě snadného přístupu také umožňuje přenášet zařízení iPad s příslušenstvím pohodlněji a bezpečněji.

Díky strukturovanému povrchu pouzdra Grip můžete zařízení iPad pevně uchopit a nevyklouzne vám z ruky. Pouzdro dále nabízí vyztužené stěny a měkký prošívaný vnitřek pro ochranu dotykového displeje.

Jedinečné provedení pouzdra Vue nabízí průhlednou a roztažitelnou kapsu, která poskytuje pohodlné uložení veškerého příslušenství a snadný přístup.

Stylové provedení pouzdra Pleated se dokáže roztáhnout a přizpůsobit veškerému příslušenství, ale když není prostor potřeba, stáhne se zpět a obnoví svůj štíhlý tvar, který se pohodlně vejde do větší brašny či batohu.

Všechna tři pouzdra zahrnují průhledné překrytí displeje, které zajišťuje vynikající ochranu dotykového displeje zařízení iPad.

Tiskové zprávy

Diskuse