Paměti Kingston HyperX pracující s nízkým a ultranízkým napětím

4. 3. 2010 19:55    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Kingston Technology představuje vůbec první, nejrychlejší paměť pracující s nízkým a ultranízkým napětím

Paměti Kingston HyperX pracující s nízkým a ultranízkým napětím

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Vůbec první paměť svého druhu řady HyperX s napětím 1,25 voltů na frekvenci 1600 MHz; a 1,35 voltů na frekvenci 1866 MHz

Společnost Kingston Technology Europe Ltd, dceřiná společnost korporace Kingston Technology Corporation, nezávislý přední světový výrobce paměťových produktů dnes oznámil, že uvádí na trh vůbec první paměť pracující s ultranízkým napětím o hodnotě 1,25 voltů na frekvenci 1600 MHz. Tato novinka je součástí nové produktové řady výkonných pamětí Kingston® "LoVo" (low voltage) HyperX® DDR3. Souprava se dvěma kanály (číslo položky Kingston: KHX1866C9D3LK2/4GX) je dostupná v předprogramovaném provedení se dvěma profily pro XMP: 1,25 voltů na frekvenci 1600 MHz a 1,35 voltů na frekvenci 1866 MHz. Posledně jmenovaný profil je také světovou novinkou, v níž se snoubí vyšší frekvence a nízké napětí.

Mark Tekunoff, technický ředitel společnosti Kingston, říká: "Společnost Kingston Technology je hrdá na to, že stojí v čele vývoje nové generace energeticky úsporných paměťových systémů poskytujících vyšší výkon. Zákazníci, kterým záleží na nízké spotřebě, při sestavování komponent zajišťujících příznivější spotřebu počítačů už nemusejí hledat jiné produkty, protože je k dispozici řada HyperX ,LoVoʻ."

Vlajková loď mezi těmito výrobky pracuje na frekvenci 1600 MHz s ultranízkým napětím o hodnotě 1,25 voltů, což je vůbec nejnižší napětí, s jakým stolní počítače dosud pracovaly. Společnost Kingston Technology představuje v produktové řadě ,LoVoʻ celkem tři dvoukanálové produkty Kingston HyperX DDR3: soupravu s duálním profilem; dále nízkonapěťovou soupravu pro běžné uživatele s frekvencí 1600 MHz a napětím 1,35 voltů; a nakonec soupravu pro ultranízké napětí 1,25 voltů s frekvencí 1333 MHz. Všechny tři sady společnost Kingston Technology s velkým úspěchem testovala na základních deskách Asus P7P55D EVO. Všechny paměťové produkty jsou určeny pro provoz v počítačových sestavách přátelských k životnímu prostředí, jelikož se jedná o systémy poskytující vyšší výkon při daleko nižší spotřebě energie.

Tiskové zprávy

Diskuse